I Srbi su navijali za Vatrene: “Otac je 90-ih ratovao protiv Hrvata, a sinoć je navijao za njih”

lipanj 22, 2016 maxportal
Share Button

Pobjeda Hrvatske nad Španjolskom punila je naslovnice europskih medija. Nakon što je Čačić protiv prvaka odlučio poslati pet ‘novih’ igrača, a Del Bosque je na teren ispratio svoju najjaču postavu, vatreni su ipak odnijeli pobijedu, a o tom pothvatu raspisali su se i mediji iz susjednih zemalja.Srpski Blic je napisao: “Šamar prvaku Hrvati srušili Španjolsku i bacili je na Italiju!,  Ispod teksta je mnoštvo komentara podrške

– Respekt Hrvatima! Poslije onakvog srama navijača, remiziranja dobivene utakmice, ovako srčano igrati za državu, ne pasti ni na lažni jedanaesterac i nepravdu, stvarno muški! Hrvati stvarno trebaju daleko dogurati jer su odigrali pošteno sve tri utakmice, samo da ih ne uhvati ludilo u nastavku i favoriziranje ‘nepobjedivih’ od strane sudaca. Treba navijati da nogomet i bolji pobijedi, a ne utjecajni, ma koliko smo mi ljubomorni na njih! Još jednom – kapa dolje!

pppp

– Zaslužena pobjeda Hrvata, Španjolci sramotno igrali. Sve čestitke našim susjedima!

– Molim Grobare i Delije da odmah sutra izdaju priopćenje u kojem objavljuju da do kraja Euro 2016 navijaju za Hrvate, zbog srčanosti i posvećenosti u borbi za reprezentaciju svoje zemlje, što može poslužiti samo kao primjer i putokaz i nama i našim nogometašima.

– Hrvati i pripadaju velikanima!

Na Telegrafu pak pišu: Da, ljubomorni smo, nemojmo se lagati. Evo što ljudi komentiraju.

– Svaka čast momcima, bravo.

– Neka su prvi u grupi i neka osvoje titulu… pa momci se bore i igraju kao lavovi,a ovi naši… ma bolje da ne pišem dalje…

– Susjedi sretno do finala, pokazali ste cijelom svijetu kako se igra nogomet, samo rokajte do finala, teško više da vas tko može zaustaviti. Sretno!

– Bravooooo momci tako se voli nogomet i država.

– Srbin sam i navijao sam za Hrvatsku, dosta mojih prijatelja također. Sve dok ćemo razmišljati o ratu, vjeri, mržnji i prošlosti, život će nam biti bijedan i jadan. Naprijed, Hrvatska, do finala.
– Pobijedili kockasti Španjolce i suca. Čestitam, do sad ste najviše pokazali. Mogli biste iznenaditi kao Grčka prije desetak godina.
– Pokazali ste kako se igra nogomet. Samo naprijed, navijam za vas drage komšije.
– Svaka čast dečkima, za razliku od naših manekenka, oni igraju sa srcem.
– Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, igraju moderno i bore se za svoj grb. Mi da smo pobijedili Španjolsku pričali bismo o tome 10 godina.
– Politika je jedno , sport je drugo, ne treba se miješati. Sinoć gledam svog oca koji je ratovao 90-ih i prošao brda i doline. Sjedi gleda utakmicu i navija za iste te Hrvate protiv kojih je ratovao. Ljudi su pokazali najviše od svih reprezentacija na ovom Euru. Igraju srcem , bore se za grb i zastavu. To je reprezentacija na koju se drugi trebaju ugledati. Svaka čast za ovo do sada. Hrvatska može daleko, ako ne i do samog vrha.

I u susjednoj Bosni i Hercegovini su navija za vatrene, evo nekih komentara s portala Klix.ba.

– Sve čestitke Hrvatskoj repki i puno sreće u nastavku EP.

– Dobili su jedanaesterac nije ni postojao, karma je čudooooo. Bravo za Hrvatsku.

– Sa svim tim zvijezdama i zvijezdicama ne mogu pobijediti one klince što igraju za Hrvatsku. Remek djelo. Nekoliko puta sam pogledao onaj snimak kako je Perišić ostavio onog nesretnog Juanfrana nekoliko metara iza sebe.

MP/Hina/Foto:R

Komentari
Share Button