Karamarko proglasio pobjedu i pozvao MOST na suradnju

studeni 9, 2015 maxportal
Share Button

U izbornoj noći Karamarko je proglasio pobjedu, čestitao MOST-u i pozvao ih na suradnju“Tri i pol godine pobjeda za pobjedom i moram reći da smo pobijedili na parlamentarnim izborima Ova pobjeda je točka na i svih naših pobjeda u zadnje tri i pol godine. Ova pobjeda dovodi nas u poziciju vođenja ove zemlje, koja se nalazi u teškom stanju”, rekao je Karamarkoi nastavio:

“Dvije trećine naših građana odlučilo se za promjene, stoga je apsurdno da oni protiv kojih su građani glasali traže novi mandat.”

“Nisam znao da je 53 veći broj od 61, a garantiram vam da će se ta razlika povećati do kraja brojenja glasova. Rekao sam i prije izbora da sam uvjeren da ćemo pobijediti, da ćemo pozvati na zajedništvo sve one koji žele mijenjati situaciju u Hrvatskoj. Mi već dvije i pol godine spremamo program. Tko god je spreman poboljšati kvalitetu života u Hrvatskoj, dobrodošao je. To nema veze s koalicijom, nego našom ljubavi prema hrvatskoj domovini”, dodao je Karamarko.

HDZ je povećao broj mandata u odnosu na zadnje izbore, a “neki su izgubili za 20 ili 30 mandata”.

“Pred nama je borba za bolju kvalitetu života. Moramo se boriti za promjene koje će dovesti do toga da će svaki mladi Hrvat poželjeti ostati živjeti u svojoj domovini. Borit ćemo se za svako radno mjesto, za svaku neobrađenu zemlju, za svakog tko večeras razmišlja napustiti Hrvatsku. Nećemo dopustiti da polagano nestajemo kao narod. Nismo to zasluižili, jer naši branitejji, dr. Tuđman, a i naša djeca su zaslužila da stvorimo kvalitetniju državu”, rekao je u govoru predsjednik HDZ-a.

Zahvalio se svima okupljenima, jer su, kako je nastavio, pridonijeli ovoj pobjedi. Zahvalio je i predsjednicima koalicijskih stranaka, jer ih je “sve povezala ljubav prema domovini”.

“Reformirani HDZ otprije tri godine upravo je to stavio kao svoj prioritet, a to je budućnost mladih u našoj domovini. l otvoreni smo za suradnju sa svima. Postoji nadstranka, nadstranka se zove Hrvatska. Postoji najvažniji posao koji je pred nama, a to je borba za kvalitetu života”.

Dodoo je da nikakva kombinatorika, brojevi, inverzija niti izvrtanje nemaju smisla.

“Idemo svi raditi za Hrvatsku. Stranka koja je dobila najveći broj glasova mora predvoditi borbu za novu Hrvatsku. S nama mogu svi koji to žele. I ja čestitam gospodi iz MOST-a koji su ostvarili vrijedan rezultat, vrijedni su čestitki i zavrijedili su vaš pozdrav”, zaključio je Karamarko nakon čega su okupljeni nazdravili šampanjcem.

MP/foto:FaHKomentari
Share Button