KOTROMANOVIĆ ODGOVORIO BRKIĆU: “Dragi Vaso, dragi prijatelju… znam da si na dvomjesečnom odmoru”

srpanj 25, 2017 maxportal
Share Button

NAKON što je Milijan Brkić stao u obranu Damira Krstićevića rekavši da je bivši ministar Ante Kotromanović ljubomoran na uspjeha aktualnog ministra obrane, ponovno se javio se  bivši SDP-ov ministar.“Dragi Vaso hvala ti na javljanju i tvojim vrijednim komentarima.. Da jako sam ljubomoran na taj vaš sustav domovinske sigurnosti jer ste lijepo prikazali kako funkcionira u praksi.

  1. Navijači i narod su se prije i bolje samorganizirali negoli ste vi pokrenuli sustav kriznog upravljana.
  2. Drugo, dragi prijatelju proračun MORHa u 2015 bio je veći nego li danas što svatko zna tko prati MORH..
  3. Treće, da mi nismo remontirali postojeću eskadrilu aviona, a usput da ti napomenem da se to izbjeglo za vrijeme mandata dvije vlade HDZ prije mene, danas o tome nas dva ne bi ni raspravljali. Zrakoplovstvo bi se jednostavno ukinulo..

I to znaju svi koji prate MORH.

Dalje da te podsjetim.. donijeli smo sve strateške dokumente i dobili jednoglasnu potporu u Saboru. Oni se zovu: Strateski pregled obrane, Dugoročni plan razvoja OS, Zakon o obrani, zakon o službi o OS te Plan obrane RH i to prvi put u povijesti.

Kažeš da sam ja ukinuo vojarne Vukovar, Sinj, Varaždin.To također nije istina. To su ukinuli tvoje kolege iz HDZ puno prije nego li sam postao ministar. Ploče nitko nije ukinuo..

A da te malo informiran što smo mi sve pokrenuli sa ono malo novaca…helikoptere, haubice, novi brodovi, nove jurišne puške, i još smo na nabavama godišnje znali uštedjeti 100 mil kuna i uložiti u infrastrukturu…Itd.

Svi koji prate MORH to znaju. Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti!”

 Komentari
Share Button