NOVSKA: Policajac ubio suprugu policajku, ostalo dvoje malodobne djece

srpanj 21, 2017 maxportal
Share Button

U Novskoj je u četvrtak navečer u obiteljskoj kući 44-godišnji muškarac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu.Gordan Jagatić je 2015. godine povodom Dana policije izvanredno promaknut u viši čin, radi uzorne karijere. Što ga je nagnalo da ubije suprugu, trebala bi pokazati istraga

Očevid je županijsko državno odvjetništvo obavljalo cijelu noć pa i službeni podaci o motivima ubojstva nisu poznati. Neslužbeno se doznaje da je među supružnicima već duže vrijeme bilo obiteljskih razmirica.

Prema nepotvrđenim informacijama susjedi su čuli galamu, a nakon što su se čuli pucnjevi, nazvali su policiju.

Kako je objavila policija, do ubojstva je došlo tijekom svađe i naguravanja supružnika, a počinjeno je iz službenog vatrenog oružja.

“Alkotestiranjem je 44-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,11 promila te je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog ubojstva tijekom dana će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke”, kažu iz policije.

Iako su neki mediji javili kako je muškarac nakon ubojstva i sebi oduzeo život, iz Ravnateljstva policiju tu su informaciju demantirali. On se trenutno nalazi u policiji na ispitivanju.

Očevid na mjestu događaja vodio je zamjenik županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.

Foto:facebookKomentari
Share Button