“Otac mi je ubijen na Bleiburgu 1945.” kaže Prgomet, koji je rođen je 1965. godine

svibanj 18, 2017 maxportal
Share Button

Gost Pressinga Petra Štefanića na N1 televiziji sinoć je bio dr. Drago Prgomet, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba.Prgomet je govorio o Stierovoj izjavi, raskidu koalicije s Mostom i želji za novim izborima, Beljaku, Mostu i Boži Perovu, Bruni Esih i Hasanbegoviću. Samouvjereno je ponavljao da će ostvariti dobar rezultat u Zagrebu i da će mu svi gledati u leđa.

Iz cijelog razgovara zamijetili smo jedno pitanje i odgovor koji će sigurno imati svoj nastavak.

Petar Štefanić: “Niste bili na Bleiburgu?”

Drago Prgomet: “Nisam. Meni je otac ubijen tamo Ja bih bio moralna i politička nula da smrt vlastitog roditelja koristim u političke svrhe.”

Drago Prgomet rođen je 1965. godine (Žeravac kod Dervente) ovdje tvrdi da mu je otac ubijen 1945. godine na Bleiburgu

Na trenutak smo pomisli da je, možda, riječ o djedu, pa smo još jednom provjerili Prgometove izjave . “Meni je otac ubijen tamo Ja bih bio moralna i politička nula da smrt vlastitog roditelja koristim u političke svrhe”, prenosi Prgometove riječi N1 televizija.

Ako  i pokuša pojasniti da nije otac već djed,  ili drugi član obitelji, kako tumačiti ono “vlastitog roditelja” u nastavku rečenice?

U svakom slučaju rečenica koju će Prgomet morati pojašnjavati.

U međuvremenu je, oko 11 sati, na N1 televiziji promijenjena ranije napisana rečenica i sad glasi ovako:

Nekoliko sati kasnije dolazi do nove promjene i nadopune, a objavljen je video gostovanja Drage Prgometa na N1 televiziji:

 

M.M./Foto:N1

 

Komentari
Share Button