Peternel odgovorio Borić: “Zbog Markovine rikavamo od smijeha, a tebe se bojimo sanjati…”

srpanj 2, 2017 maxportal
Share Button

Rada Borić iz Nove ljevice javno je nahvalila Dragana Markovinu, predsjednika Nove ljevice spominjući pritom ‘nacionaliste, šoviniste i fašističko smeće’ u RH i BiH. 

“Mladi znanstvenik Dragan Markovina, koji sad obnaša i funkciju lidera jedine istinski progresivne stranke u Hrvatskoj, već duže vremena ne da san na oči nacionalistima, šovinistima i ostalom fašističkom smeću, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini,” napisala je Rada Borić na Facebooku.

Zagovornici Dragana Markovine idu tako daleko da ga drsko, i bez imalo srama, uspoređuju s Miroslavom Krležom

Markovina je porijeklom iz Mostara i evo što je taj “humanist” govorio o svom  rodnom gradu, Hrvatima, Bošnjacima, katolicima i pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

Ako je i od Rade Borić previše je. Hvaliti lika koji zagovara i  javno promovira mržnju prema drugima i drugačijima od njega

Na pohvalu ludosti Rade Borić reagirao je Igor Peternel, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora

“Draga Rado, kad tebe i tog smjehuljka vidimo, istina je, san nam ne ide na oči. Zbog njega rikavamo od smijeha, a tebe se bojimo sanjati da se ne probudimo mokri! Za potpuni ugođaj nedostaje nam jos jedino Drago Pilsel na Titovom trgu… u kupaćim gaćicama, s Molotovljevim koktelom!”, napisao je sarkastično Peternel.

M.M. /foto:FacebookKomentari
Share Button