Pismo podrške Marku Juriču: Manastir Krka je leglo četništva

siječanj 21, 2016 maxportal
Share Button

Moje poštovanje gospodine Jurič.Pišem vam iz Kistanja, mjesta nedaleko od Knina, koje smo naselili nakon Domovinskog rata 1997.g. iz Janjeva na Kosovu. Već duže vrijeme pratim vaše emisije, a na ideju da vam se javim ponukala me ova zadnja emisija u kojoj obrađujete temu četništva – koja se kod nas sustavno i namjerno prešućuje.

Živim u mjestu u kojemu je rođen zloglasni Simo Dubajić, i gdje su svoje krvave potpise ostavili i opjevani pop Đujić, Mirko Korolija i ostali predvodnici četničko-partizansko-komunističke i orjunaške ideologije. Pišem vam jer me boli nepravda, ali i da vam zahvalim zato što otvarate ove temu čiji sljednici obnašaju vlast u našoj općini, iako smo mi hrvati kao kolektiv ovdje većina.

Nitko od medija kada se o ovome govori (izuzev vašeg kolege Bujanca) ne spominje temu onih “bogobojaznih” bogoslova (četnika) iz Manastira Krka kod Kistanja iz ožujka 2013.g. zbog kojih Milanović u svrhu njihove zaštite, organizira izvanrednu presicu u Vladi, i pritom se žestoko obrušuje na roditelje (djece hrvata) koje naziva crnokošuljašima koji djeci usađuju destiliranu mržnju prema srbima — kad gle čuda ti isti mladi bogoslovi na fb profilima veličaju ratne zločince Karadžića i Mladića i ostalu četničku ikonografiju.

Nakon razotkrivanja mladih četnika – tema od naših medija postaje zabranjena. Silenzio stampa.

Kad sam javno prozvao taj Manastir da je leglo četništva u Hrvatskoj – niti jedna televizijska ekipa vodećih medija me od tada nije nazvala, iako od lokalnih izbora 2013. obnašam dužnost zamjenika načelnika iz reda hrvatskog naroda u općini Kistanje.

Eto, na vlastitom sam primjeru osjetio svu jad i bijedu “naših” izdajničkih medijskih struktura.

Hvala vam na svemu što radite i što doprinosite ISTINI, razotkrivajući četničko-komunistički metež, te se nadam da će novinari poput vas uskoro biti i na Prisavlju i da će se svaki iskreni domoljub uskoro moći ugodno osjećati u našoj lijepoj nam Domovini. Želim vam svako dobro u životu i radu. Neka vas dragi Bog blagoslovi i čuva. Lijepi vam pozdrav u ove kasne noćne sate.

S poštovanjem,

Roko Antić

Foto: Eparhija Dalmatinska

Komentari
Share Button