Poduzetnica spavala u dva elitna hotela u Zagrebu i pobjegla. Kaže da je ona oštećena

rujan 28, 2020 maxportal
Share Button

Poduzetnica u usponu i financijska menadžerica 36-godišnja Irena D. u dva se navrata koristila hotelskim uslugama u hotelu Esplanade te Jagerhornu u Ilici, a za 14 noćenja s uslugama minibara te restoranske hrane i pića potrošila je, ali i ostala dužna 12.887 kuna, piše Jutarnji list.Tako je od 23. do 30. prosinca 2019. boravila u sobi 239 hotela Esplanade, gdje konzumirala  hranu i piće u restoranu Le Bistro, a svaki trošak je odobrila vlastitim potpisom na račun sobe u kojoj je odsjela. Oštetila je tvrtku Esplanade Oleander za 10.288 kuna.

Nakon toga se prijavila 18. siječnja u ilički hotel Jagerhorn gdje je boravila do 23. siječnja 2020. Zaposlenici je dala bankovnu karticu, a prilikom unosa PIN-a dvaput je unijela krivi. Treći put ga nije htjela unijeti strahujući od blokade računa, pa je obećala skoknuti do banke i podići novac.

Odbila dati dokument

No, odbila je recepcionarki predati kao garanciju osobni dokument te je ušla u verbalni sukob i s direktorom hotela. Pobjegla je iz hotela ne plativši račun, a oštetila je tvrtku Ilički rog za 2599 kuna.

Oba hotela su podignuli prijave zbog prevare, a Općinsko državno odvjetništvo za poduzetnicu, inače već i prije kazneno prijavljivanu te osuđivanu, traži 11 mjeseci rada za opće dobro.

Cijeli slučaj komentirala je i dotična Irena rekavši da što se tiče Esplanade, došlo je do zabune jer su oni prilikom check-ina dobili na uvid moju kreditnu karticu, a ona kad je  odlazila, napravila sam fizički pisanu odjavu i otišla.

Ne želi platiti, kaže da je oštećena

“Oni su uočili neki problem, na što sam im rekla da nema problema i da mi pošalju pisani račun. Nakon toga su me počeli lažno optuživati. Optužbe ne priznajem i ne mislim ništa platiti. I nije prvi put da sam tamo odsjela privatno i poslovno. Ja sam oštećena i ne želim ništa platiti, i to ne zato što tamo nisam bila, nego me nitko nema pravo optuživati za išta jer ja sam im uredno predala svoje dokumente i kartice”, rekla je  policiji Irena D. te dodala da se i u hotelu Jagerhorn našla u istoj situaciji.

Megy M. /Foto: ilustracija

 

Komentari
Share Button

TAG