POLICIJA POTVRDILA: Nakon osam dana pronađena Šibenčanka Matea

travanj 29, 2018 maxportal
Share Button

Nakon osam dana potrage pronađena mlada Šibenčanka Matea Anaković. Policija je potvrdila njezin pronalazak, ali nisu izvijestili gdje je pronađena Matea, javlja Šibenik.in.Matea je iz obiteljskog doma otišla prije osam dana. Od tad se nije vraćala niti je kontaktirala s roditeljima. Njezin nestanak prijavila je majka, a od tada je krenula opsežna potraga za njom.

Nestala djevojka je kći Igora Anakovića, tajnika Udruge šibenskih navijača ‘Funcuti’.

“Prema dostupnim informacijama, moja kći Matea zadnji put je viđena kako u petak sjeda u jedan bijeli automobil s kojim se udaljila u nepoznatom pravcu. Uvjeren sam da je Matea žrtva manipulacije od zasad nepoznate osobe preko interneta, odnosno društvenih mreža”, kazao je Igor Anaković, otac nestale djevojke.

Matea je iz mobitela izvadila je SIM karticu i ostavila je u svojoj sobi.

Posljednji put viđena prije osam dana, u petak oko 14:35 sati. Sjedoci su vidjeli da je ušla u bijeli automobil za čijim je volanom bio mladić

“Krenula je u školu. Čovjek je vidio da je ušla u bijeli auto. Nije bilo ništa drukčije nego inače. Izljubila nas je, svi smo bili kod kuće. Još smo joj rekli da požuri da ne zakasni u školu”, ispričala nam je tada njezina majka.

Matea ipak tada nije stigla do škole, što je obitelj saznala kada su oca djevojčice nazvali iz škole.

Policija je potvrdila da imaju informaciju da je ušla u bijeli auto. Nasreću, nakon više od tjedan dana potraga je uspješno završena, a više detalja o potrazi očekujemo uskoro.

Megy M. /foto:nestali.hr

 

Komentari
Share Button