Policija traži svjedoke nesreće u kojoj je sudjelovao Goran Beus Richembergh

travanj 25, 2018 maxportal
Share Button

Policijska uprava Zagrebačka traži svjedoke-očevice nesreće u kojoj je sudjelovao saborski zastupnik Goran Beus Richembergh. 

“U petak, 20. travnja 2018. oko 19.50 sati, u Zagrebu, na raskrižju Ulice Medveščak, Degenove ulice, Grškovićeve ulice i Ulice Ribnjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je 66-godišnjak upravljao motociklom zadarskih registarskih oznaka zapadnom polovinom kolnika Ulice Medveščak u smjeru juga.

Dolaskom do raskrižja s Degenovom ulicom, Ulicom Ribnjak i Grškovićevom ulicom, gdje se prometom upravlja semaforima koji su u vrijeme nesreće radili automatski i ispravno, ušao je u raskrižje na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja te je pao na kolnik.

Nakon pada, lijevim dijelom motocikla naletio je na prednji desni bočni dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a kretao se istočnom polovinom kolnika Ulice Ribnjak, lijevom prometnom trakom, u smjeru sjevera, a koji je ušao u na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja te je skretao vozilom u lijevo u smjeru sjeverozapada, prema kolniku Degenove ulice.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć pružena  mu je u KBC Sestre milosrdnice.”

Zastupnik Goran Beus  Richembergh nakon nesreće je tvrdio da nije kriv, a motorist tvrdi drugačije i ozbiljno optužuje saborskog zastupnika:

“Dok sam ja nakon nesreće ležao na cesti, on je brže-bolje okolo na križanju skupljao svjedoke, glasno komentirao da je njemu bilo zeleno i da sam ja vozio prebrzo, reklo bi se klasično pokušavao okrenuti priču u svoju korist”, rekao je za večernji list Zagrepčanin Leo (66).

Razočaran je ponašanjem saborskog zastupnika GLAS-a Gorana Beusa Richembergha.

“Toliko mu je bilo stalo do mene da mi uopće nije ni prišao i pitao me jesam li u redu”

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, tj. tko je od vozača uzrokovao prometnu nesreću,  policija moli svjedoke-očevice te prometne nesreće da se jave na broj telefona 01/6333 410 ili 192.

MP/Foto:Facebook

 

Komentari
Share Button