Tajči o životnoj drami: “Muž mi umire od raka, molim, pomozite mu…”

veljača 26, 2017 maxportal
Share Button

Amerikanac Matthew Cameron, suprug pjevačice Tatjane Cameron Tajči (46) s kojim ima tri sina, ima rak pluća koji se sada proširio na druge dijelove tijela. Obitelj Cameron to je otkrila u dirljivoj objavi na stranici Gofundme na kojoj se skupljaju donacije.– Prognozirali su mi tip raka pluća od kakvog obolijevaju nepušači, bio sam šokiran što takvo što uopće postoji. Ja sam u stadiju 4, što znači da se rak proširio iz pluća po cijelom mom tijelu – piše Matthew i dodaje da mu treba dodatna novčana potpora jer se nada da bi se mogao izliječiti novim vrstama terapije.

 

Na kemoterapiju još ne pomišlja jer, kaže, su mu liječnici s njom prognozirali još samo godinu dana života.

– Rekli su nam da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri mjeseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u posljednjim mjesecima svog života – piše Tajčin suprug te ističe da ne moli samo za donacije.

Poziva ljude da angažiraju njegovu promociju tvrtku Stormlight Pictures ili njegovu, kako kaže, nevjerojatno talentiranu suprugu koja po eventima i crkvama pjeva razne vrste glazbe i drži predavanja

–   Život sam proveo pomažući drugima do ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minutu i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomognite s nekoliko dolara kako bi nam olakšali financijski pritisak – piše Matthew.

– Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podijelila, teško mi je vjerovati da je ova GoFundMe stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Matthew trebao prestati raditi ili barem usporiti kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje.

Njemu i djeci želim biti od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bit ćemo jako zahvalni. Nastavit ću raditi te mi treba vaša podrška, stoga me angažirajte za moja predavanja i koncerte. Hvala vam prijatelji! – napisala je Tajči.

MP/foto:facebookKomentari
Share Button