TEŠKE OPTUŽBE: Dok sam ležao na cesti Beus mi nije pomogao, žicao je svjedoke u svoju korist

travanj 23, 2018 maxportal
Share Button

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh u subotu navečer sudjelovao je u prometnoj nesreći,  na svom Facebook profilu je napisao da nije kriv, ali da mu je  to neugodna situacija’‘Motorist je zbog neprilagođene brzine, nakon što se njemu ugasilo zeleno svjetlo, a meni upalilo zeleno, najprije pokušao proći kroz križanje, a onda je zakočio i pao na cestu pred moj auto’, kaže zastupnik.

Sudionik nesreće tvrdi drugačije i ozbiljno optužuje saborskog zastupnika:

“Dok sam ja nakon nesreće ležao na cesti, on je brže-bolje okolo na križanju skupljao svjedoke, glasno komentirao da je njemu bilo zeleno i da sam ja vozio prebrzo, reklo bi se klasično pokušavao okrenuti priču u svoju korist”, rekao je za večernji list Zagrepčanin Leo (66).

Razočaran je ponašanjem saborskog zastupnika GLAS-a Gorana Beusa Richembergha.

“Toliko mu je bilo stalo do mene da mi uopće nije ni prišao i pitao me jesam li u redu”

Nesreća se dogodila u središtu Zagreba na križanju Ribnjaka i Degenove, a Richembergh je o svemu nakon nesreće obavijestio javnost iznoseći svoje viđenje događaja.

Napisao je da je motociklist vozio prebrzo te da je prošao dok je trajalo crveno svjetlo na semaforu, ali i “da se nada kako gospodin s motora neće imati ikakve ozbiljnije zdravstvene posljedice”.

“Slomio sam prst, a zbog nesreće morat ću na operaciju šake”, kaže Leo, inače potpredsjednik jednog policijskog motokluba.

Čeka se objava policije koja bi trebala utvrditi sve okolnosti nesreće.

M.M. /Foto:facebook

 

 

Komentari
Share Button