Tko je Tin Šunjerga, osumnjičeni za ubojstvo kakvo Dalmacija ne pamti

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

U Čistoj Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, dogodio se zločin kakvog ne pamte ni najstariji žitelji tog kraja. Iz vatrenog oružja ubijeni su Marin i Silva Šunjerga, a za ubojstvo je osumnjičen njihov sin Tin.Marin Šunjerga (45)bio je specijalac. Nakon što mu je ukinuta jedinica specijalne policije u Šibeniku radno mjesto je dobio u Splitu. Danas se trebao javiti na posao, a kako nije došao, a na telefonske pozive se nije javljao, krenula je potraga.

Rodbina se zabrinula jer se na mobitele supružnika nitko nije javljao, pa je njegov šurjak otišao provjeriti zašto ih se ne može dobiti.

Marino tijelo pronašli su jutros oko 11 sati, a mrtvo tijelo njegove supruge Silve (45) oko 16 sati i 20 minuta pronađeno u vozilu na širem području Čiste Velike.nakon što je policija pročešljala područje oko sela.

Tijelo nesretnog Marina navodno je pronađeno s prostrijelnom ranom glave skriveno u garaži ispod naslaga zgužvanih plahti i pokrivača, a selo je za jezivu vijest doznalao poslije nedjeljne mise kada je oko 11 sati policija obaviještena o zločinu.

Zgroženi žitelji Čiste pretpostavljaju da se tragedija dogodila u subotu poslije podne po povratku obitelji iz polja, odnosno zemljišta uređenog za paint-ball.

Po otkriću tijela krenula je velika potjera za Tinom Šunjergom, 19-godišnjim sinom ubijenih, jer se pronio se glas kako je Tin nekolicini prijatelja u Vodicama u subotu predvečer priznao da je “napravio nešto strašno”.

Oko 19 sati, na području Tribunja uhićen je osumjičeni Tin Šunjerga. Prilikom uhićenja pokušao je bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u gume automobila.

Obitelj Šunjerga  ranije je živjela u Njemačkoj, gdje je Marin i rođen, Vratio se živjeti u rodnom selu svojih roditelja, mještani su ga voljeli kao i njegovu suprugu Silvu.

I za sina Tina imaju pohvalne riječi. Bar za njegovo ponašanje ranijih godina.

“Sin im je maturirao prije par mjeseci. Bila je to idila, jako fin mladić, uredno se ponašao. Ne vjerujemo da se ovo dogodilo, u šoku smo. Ne znamo ništa dalje, čeka se. Bila je to jedna jako fina, uljuđena obitelj”, kazao je jedan susjed ubijenih.

“Tin je do sedmog razreda osnovne bio najbolji učenik u cijeloj školi, a onda su u pubertetu započeli silni problemi koji su eskalirali u prvom razredu srednje škole. Jedne je prilike nestao iz kuće. Cijelo se selo diglo na noge. Nema tko ga nije tražio. Na kraju ga je Marin pronašao na autobusnom kolodvoru u Šibeniku.”

Tin je inače opsjednut Mercedesom i psima. Više Mercedesom. Na faceboku je objavljivao provokativne pa čak i jezive fotografije

“Počelo se pričati da se viđa s narkomanima i da je i sam zabrazdio u drogu. Zbog toga je i ponavljao prvu godinu srednje škole, no uz sav roditeljski trud i zalaganje prošle je godine uspio maturirati. Da se makar nakon toga promijenio, Marinovoj i Silvinoj sreći ne bi bilo kraja. Nažalost, nije. Postajao je sve gori i gori”, ispričala je jedna mještanka Čiste Velike za Slobodnu Dalmaciju.

Tin Sunjerga: Jbg mercedes je uvik na 1. mistu hahahaha

 Komentari
Share Button