VIDEO: Bizarna prisega i podrška Trumpu u Zagrebu – Keleminec uhićen

veljača 26, 2017 maxportal
Share Button

PRISTAŠE i članovi Autohtnone Hrvatske stranke prava okupile su se oko podneva na glavnom zagrebačkom trgu kako bi “prisegnuli Domovini” i uputili podršku američkom predsjedniku Donaldu TrumpuOdjeveni u crno, noseći ogromni štit s šahovnicom, mašući američkim zastavama i zaštićeni policijom, privlačili su poglede prolaznika. Među zastavama kojima su mahali se istakla i zastava Nationaldemokratische Partei Deutschlands, koja otvoreno zagovara nacističku ideologiju i protivi se imigrantima.

“Hrvatske domoljubne snage”, odnosno stranačka postrojba Autohtone – Hrvatske stranke prava, započele su marš ispred Starčevićevog doma u Zagrebu. Kako su najavili, nakon prisege na vjernost domovini na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, slijedi polaganje vijenca i paljenje svijeća na grobu Oca domovine Ante Starčevića.

Video s Trga objavljuje 24 sata:

“Komunističko – četničkim vampirima jasno poručujemo da je „Za dom spremni“ pozdrav s kojom smo branili i stvarali Hrvatsku. Ako ne volite Hrvatsku pozivamo Vas da je napustite! Za dom spremni!”, kazao je okupljenima predsjednik stranke, Dražen Keleminec. Dodali su da će se boriti da RH izađe iz Europske unije te da će se boriti protiv uvozničkog lobija, iseljavanja mladih iz Hrvatske te da će vratiti dostojanstvo hrvatskome narodu i braniteljima.

Nakon što je položena „Prisega domovini“ i pročitana javna podršku Donaldu Trumpu, oko 80 Keleminčevih ‘regruta’ u vojničkom stroju uputili su se na grob dr. Ante Starčevića gdje će položiti vijence, zapaliti lampaše i pomoliti se.

Dražen Keleminec iz A-HSP-a je ne tako davno završio na policiji zbog skandiranja “Za dom spremni” ispred zgrada SDP-a te Srpskog narodnog vijeća. Tijekom marša Trgom se čuo pozdrav “Za dom spremni”,  no policija zasad nije reagirala.

Nakon Šešeljevih radikala u Srbijij podrska Donaldu Trumpu stigla je i od Dražena Keleminca i njegovih  suradnika.

Kelemincu je ovo treći put da se postrojava na Trgu bana Josipa Jelačića. Kad  ga je prošli put policija htjela legitimirati, on i njegovi “ratnici” pobjegli su u Savsku, sklonili se pod šator i tražili žaštitu od hrvatskih branitelja u invalidskim kolicima.

Portal dnevno.hr  objavio kod Britanskog trga Keleminec uhićen: “Uhićen sam! Vode me sad u maricu!”, kazao je Keleminec tom portalu.

MP/foto:facebookKomentari
Share Button