VIDEO: Kolinda se opustila uz bećarac i tamburicu. Poslušajte kako pjeva

ožujak 3, 2017 maxportal
Share Button
PREDSJEDNICA Kolinda Grabar Kitarović je završila svoj posjet Požeško-slavonskoj županiji. Na kraju posjeta, sretna zbog svog boravka, odlučila se Slavoncima zahvaliti pjesmom.Na svom Facebook profilu objavila je snimku kako s tamburašima pjeva poznatu pjesmu Prljavog kazališta “Uzalud vam trud svirači”

‘Od srca zahvaljujem svim žiteljima Požeško-slavonske županije na gostoprimstvu protekla četiri dana. Pjesma je najljepša zahvala Slavoniji …’, poručila je Predsjednica i pokazala još jednom da joj je milo zapjevati što su njezini obožavatelji popratili brojnim komentarima oduševljenja tepajući predsjednici ‘kraljice’ i golubice’.

Četverodnevni boravak u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je u gradu Kutjevu i  Kutjevu d.d., tvrtki za proizvodnju i promet poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

“Iako se ovdje teško živi u pojedinim mjestima, vidim ovdje ogroman potencijal jer su ljudi puni volje i radišni. Mi u Zagrebu, svi zajedno, moramo učiniti puno više kako bismo pomogli ovome kraju jer, prije svega, ovdje osobito vlada depopulacija.

Nadam se da će projekti izgradnje brzih cesta što prije biti realizirani jer to bi zaista omogućilo da mali obrti i poljoprivredna poduzeća dobiju na svojoj vrijednosti”, rekla je na kraju boravka u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Ured predsjednice Grabar-Kitarović bio je četiri dana – od  utorka, 28. veljače do danas u Požegi, a ona je obišla Pakrac, Lipik, Pleternicu, Kutjevo i druga mjesta u Požeško-slavonskoj županiji, gdje je posjetila tvrtke, lokalne obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te obrazovne, kulturne, zdravstvene i vjerske ustanove.

 MP/foto: ScreenshotKomentari
Share Button