Zbog penala u Vinkovcima MOST traži ostavku svih čelnika HNS-a!

veljača 27, 2017 maxportal
Share Button
Nakon što je sudac Batinić spornim penalom odlučio dvoboj Cibalije i Dinama, Most traži od čelnika HNS-a da napuste hrvatski nogomet.

‘Mi, članovi i dužnosnici Mosta nezavisnih lista osjetili smo potrebu obratiti se javnosti nakon što je ovaj vikend baš svima postalo jasno što se dogodilo s hrvatskim nogometom. Reakcija Dinamovih navijača koji su bili prisutni dvojbenoj pobjedi njihove momčadi u Vinkovcima nakon sramotno dosuđenog kaznenog udarca najbolje pokazuje koliko Hrvatskoj trebaju promjene i koliko ih hrvatsko društvo zaslužuje,’ započinje Most svoje priopćenje i dodaje:

‘Most je cijelo vrijeme ukazivao na taj problem, samo prošle jeseni održali smo dvije konferencije za medije na tu temu. A sada je stvarno dosta! Došlo je vrijeme da čelnici HNS, zajedno s članovima Izvršnog odbora i članovima skupštine podnesu neopozive ostavke te od njih očekujemo da se doživotno izuzmu iz svih tijela HNS-a.

Ovime ne odbacujemo krivnju političkih struktura za stanje u hrvatskom nogometu. One su svo vrijeme dio problema, a ne rješenje koje građani od nas traže. I baš zato što je politika pridonijela tome problemu mora ponuditi rješenje.’
Pismo su potpisali svi saborski zastupnici Mosta.Jučer su BBB-i vraćanjem dresova svojim igračima pokazali što misle o načinu na koji je njihova momčad stigla do pobjede, a nakon njih jučerašnju farsu osudili su i brojni nogometni i sudački stručnjaci.”Sramim se što sam u bilo kojem obliku dio ovoga što se zove HNL”, poručio je Joško Jeličić.

MP/Foto:Komentari
Share Button