Naslovna » Hrvatska » DAMIR MARKUŠ: Stipe Petrina laže, onaj tko veliča Tita nikad nije bio pripadnik HOS-a
DAMIR MARKUŠ

DAMIR MARKUŠ: Stipe Petrina laže, onaj tko veliča Tita nikad nije bio pripadnik HOS-a

Share Button

Čovjek koji katoličke križeve baca u smeće ne može biti pripadnik HOS-a

DAMIR MARKUŠ, vukovarski bojovnik, ratni veteran HOS-a, napisao je Otvoreno pismo Stipi Petrini, novoizabranom saborskom zastupniku MOST-a, kojim demantira izjave Stipe Petrine da je bio dragovoljac HOS-a.

Otvoreno pismo Stipi Petrini

Kao dragovoljac HOS-a sa najtežeg ratišta u Hrvatskoj, Vukovara, kao čovjek koji je tri puta ranjavan vraćajući se svaki put na bojište nakon toga, pišem ovo pismo apsolutno zgrožen jednom pojavom koju smatram sramotnom i nakaradnom.

Nemalo sam se proteklih tjedana iznenadio kada je gospodin Stipe Petrina izjavljivao da je dragovoljac HOS-a makar ja prije nikada nisam za njega čuo niti ga vidio na niti jednom događaju vezanom za HOS, a pratim ih i sudjelujem na njima godinama.

S HOS-om je kroz godine bilo velikih manipulacija što je samom HOS-u često nanosilo štetu. Posebno mi je zapelo za oko u svjetlu njegove navodne pripadnosti HOS-u njegovo veličanje Tita i odricanje od Tuđmana, bacanje križa u smeće te prihvaćanje koaliranja s ljudima koji se još uvijek nisu odrekli svega onoga protiv čega se HOS krvlju borio -partizanskih kapa, druga Tita, veličanja Jugoslavije i udbaških zločina nad Hrvatima.

Nakon navedenih izjava koje su mi bile još zanimljivije jer je čovjek izrekao uz njih i puno raznih drugih optužbi, a s obzirom da su me već i novinari počeli zvati, dao sam si truda i provjerio sa svojim suborcima po popisima HOS-ovih jedinica i apsolutno odgovorno tvrdim – Stipe Petrina laže.

On nema nikakve veze niti je ikad imao sa HOS-om. Ama baš nikakve. Nije mi uopće jasno što želi postići spominjanjem HOS-a. Možda misli da mi ne znamo ko je sve u HOS-u bio? Ili se želi predstaviti nekakvim lažnim tvrdim desničarom s obzirom na stav prema nama jednog dijela javnosti ( koji je apsolutno neopravdan-HOS se uvijek borio samo i isključivo za Hrvatsku).

Stoga gospodina Petrinu molim da više nikad ne spomene HOS i da prestane tvrditi da je bio naš pripadnik jer je to notorna laž koju on koristi samo za političke konotacije i igre koje nas apsolutno ne zanimaju kao što nas ne zanima niti on. Nama je laži dosta!

Vukovarski dragovoljac HOS-a
Damir Markuš

Foto: Facebook DM


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pedofil-sesvete

Pedofil u Sesvetama napao djevojčicu, odveo u podrum i tjerao da ga dira! Susjedi ga pretukli

Pedofil je pratio djevojčicu, napao je u stubištu, rukom joj začepio usta, odveo u podrum i …

-->