Naslovna » Naslovna » Dva brata u dresu Modrih: I Josip Ćorić potpisao za Dinamo
coric_josip_web

Dva brata u dresu Modrih: I Josip Ćorić potpisao za Dinamo

Share Button

JOSIP Ćorić, stožerni igrač NK Sesvete, brat mlađeg a nešto poznatijeg Ante Ćorića, potpisao je trogodišnji ugovor s Dinamom.

– Presretan sam, kaže nam 26-godišnji veznjak Sesveta. San svakog mladog igrača u Zagrebu je jednog dana doći u Dinamo, a danas  mi se ta želja ostvarila. Kao pionir trenirao samu Dinamu, a sad se vraćam kao iskusan igrač. Ovo je za mene veliki dan. I dosad sam trenirao punom snagom, a ugovor s Dinamom daje mi poticaj da budem još bolji, spremniji i čvršći.

ANTE-ć 660x3301[1]
Ante Ćorić
Ćorić je s Dinamom potpisao trogodišnji ugovor. Do kraja sezone ostaje u Sesvetama, a na ljeto će se priključiti prvoj momčadi iz Maksimirske. Vrijednost transfera nije objavljena, a Ćorić nam kaže da je vrlo zadovoljan ugovorom koji je potpisao s vodećom momčadi  HNL-a.

U Dinamu je već Josipov mlađi brat Ante Ćorić pa će biti zanimljivo kako će, kad oba zaigraju u prvoj postavi, izgledati bratska Dinamova veza. Iako su interes za njega pokazali vodeći europski klubovi, mlađi Ćorić ostaje u Dinamu, a glavni cilj mu je vratiti publiku na maksimirski stadion.

Ugovor Dinama i Josipa Ćorića bio je pažljivo čuvan i skriven od očiju javnosti. Maxportal je prije nekoliko dana napravio intervju s Josipom Ćorićem kao vodećim igračem NK Sesvete, najuređenijim klubom Druge lige. Bio je pripremljen za objavu, a o praktički dovršenim pregovorima sa Zdravkom Mamićem ništa nismo znali.

U ovim okolnostima morat ćemo raditi novi razgovor.

 

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

hercegovaski_franjevci-molitva

MARKO LJUBIĆ: Huda jama nad Hrvatskom – gradimo li kuću na pijesku ili na stijeni

KOMEMORACIJA i pokop žrtava komunističkih zločina nakon Drugog svjetskog rata u Mariboru, milijunima Hrvata, bez …

-->