Naslovna » Vijesti » TERORISTI SE SPRDAJU S EUROPOM! Napadač iz Bruxellesa pravio selfije s Angelom Merkel!
angelda-merkel-selfie-terrorist-650x350

TERORISTI SE SPRDAJU S EUROPOM! Napadač iz Bruxellesa pravio selfije s Angelom Merkel!

Share Button

NA društvenim mrežama pojavila se fotografija njemačke kancelarke Angele Merkel i Najima Laachraouija za kojeg se sumnja da je sudjelovao u terorističkim napadima u Bruxellesu i Parizu.

Prema navodima stranih medija u trenutku kada je selfi nastao 24-godišnji Najim se vodio kao migrant, a kancelarka mu je izašla u susret i dozvolila da se fotografiraju prilikom njenog obilaska izbjeglica u kampu u Njemačkoj.

angela merkel, izbjeglice
Ova fotografija napravljena je mjesec dana prije terorističkog napada u Bruxellesu
Kako se navodi, ovaj mladi džihadist je sudjelovao u pravljenju bombi koje su iskorištene za užasan teror koji je načinjen u Parizu, a u Bruxellesu je bio jedan od glavnim napadača.

Ako se zaista utvrdi da je riječ o istoj osobi, ova fotografija bi mogla značiti samo jedno, a to je da se džihadisti poigravaju s Europom.

Sličnost između fotografija je više nego očita. Englesku mrdiji tvrde da Najima sigurnosna kamera snimila na briselskom aerodromu nekoliko minuta prije nego što se teroristički napad dogodio.

 

On je gurao kolica s prtljagom u kojem je bila bomba. Također, za njega se sumnja da je sudjelovao u izradi bombe za teroristički napad u Parizu 13. studenog prošle godine.

Inače, francuski tužitelj je potvrdio da je DNK Laachrauija pronađen na smrtonosnom pojasu kojim je počinjen zločin u disco klubu Bataclan.

M.G./Foto:twitter


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->