Ana Ivanović i Schweisteiger vjenčali se crkveno! Posebna gošća Nina Badrić

srpanj 13, 2016 maxportal
Share Button

Došao je dugoočekivani trenutak u životu Ane Ivanović i Bastiana Schweisteigera. Tenisačica i nogometaš jučer su imali civilno vjenčanje, dok su danas imali ono crkveno. 

Lijepa Ana objavila je prije nekoliko minuta na svom Instagramu fotografiju koja je nastala netom prije vjenčanja, a isto je napravio i Bastian.

Oboje su poručili kratko: ‘Vrijeme je’. Prelijepa Ana blistala je u elegantnoj vjenčanici, a Bastian je bio zgodan u odijelu.

U Veneciju je stigla i Nina Badrić, koja će otpjevati pjesmu za prvi ples zaljubljenom paru. Ana je izrazila jaku želju da im njezina omiljena pevačica dodatno uljepša njihovu nezaboravnu noć. Nini zasigurno velika čast, ali i reklama, jer o ovoj svadbi piše cijeli svijet!

Pjevačica je fotografirana u Veneciji, a i sama je objavila fotografiju iz tog lijepog grada. U Veneciju je stigla odjevena u elegantnu bijelu haljinu.

Podsjetimo, slavni nogometaš i srpska tenisačica u vezi su od 2014. godine, a svoju vezu kao i pripreme oko vjenčanja trudili su se držati držati daleko od očiju javnosti.

Odabrala je glamuroznu i dramatičnu haljinu Jurja Zigmana.Danas je na svom Instagramu otkrila kako će izgledati večeras.

MP/Foto: Telegraf.rs

Komentari
Share Button