Drama u životu Nine Badrić: Zbog zaluđenog fana morala je zvati policiju

listopad 28, 2020 maxportal
Share Button

Nina Badrić zbog višegodišnjeg uznemiravanja jednog muškarca proživljavala je pravu dramu koja je kulminirala njezinim odlaskom na policiju. Prijavila ga je jer ju je učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos, javlja Slobodna Dalmacija.Muškarac je otišao toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan. Nije mu bilo strano dolaziti i ispred njezinog zagrebačkog doma, gdje ga je također znala viđati.

Razumljivo, u njoj se, kao što bi se i u svakome od nas, probudio ogroman strah, te joj nije preostalo ništa drugo osim da se za pomoć obrati policiji, budući da je odbijala svaku komunikaciju s uhodom, no on nije prestajao s uhođenjem.

Nakon što je reagirala policija pjevačica je odahnula, jer je fanatični obožavatelj prestao s uznemiravanjem, ali je i dalje potresena cijelom situacijom.

Cijeli je slučaj prvo završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, no kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni odvjetnik su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

I za Rozgu zvali policiju 

Saznajemo kako je policija i državno odvjetništvo reagiralo promtno, a Nina je izmimno zahvana što vode brigu i o njenom slučaju. Tijekom dana nazvali smo Ninu i zamolili je za komentar, no ljubazno nam se zahvalila i rekla da ne bi govorila o ovoj temi.

Isti slučaj dogodio se Jeleni Rozgi  2012. godine. Organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru tada su pozvali policiju uočivši obožavatelja koji ju je pratio više od godine dana.

Isti scenarij ponovio se i u Splitu na legendarnim Runjićevim večerima gdje je pomahnitali obožavatelj prošao osiguranje da bi došao do nje. I tada je reagirala policija.

Sevevrinu pokušao oteti

Ubrzo se ispostavilo da je riječ o muškarcu iz Užica u Srbiji. Gdje god se ona pojavila bio je i on, od koncerata do večernjih evenata, čak je kao i ovaj posljednji muškarac, stigao do Hvara i vrebao pjevačicu s plaže.

“Očajan je osjećaj znati da vas netko stalno prati. Razumna sam osoba i znam razliku između fanova i fanatika. U ovom slučaju ne radi se o fanu. Stravičan je osjećaj znati da vas netko konstantno uhodi i da dolazi na vašu kucnu adresu, da u svakom trenu zna gdje se vi nalazite. Ne preostaje vam ništa drugo nego potražiti pomoć policije”, rekla je tada Jelena Rozga.

Neugodno iskustvo imala je i Severina sada već davne 1993. godine kad ju je u jednom klubu fanatični obožavatelj čak pokušao oteti.

Megy M. /Foto:instagram

 

Komentari
Share Button