Nude milijun kuna za informaciju o ubojstvu Vinka Žuljevića Klice

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

Obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za relevantnu informaciju o ubojstvu Vinka Žuljevića Klice.


Novčanu nagradu u iznosu od milijun kuna nude obitelj i prijatelji Vinka Žuljevića u zamjenu za relevantne informacije koje bi pomogle u rješavanju ovog kaznenog djela.”U suradnji i suglasju s institucijama i tijelima Republike Hrvatske, a u svrhu rješavanja okrutnog ubojstva g. Vinka Žuljevića koje se dogodilo 3. svibnja 2015. godine u Zagrebu, obitelj i prijatelji, uz već objavljenu policijsku nagradu od 50.000 kn, raspisuju novčanu nagradu od 1.000.000 kn za relevantnu informaciju koja će pomoći u otkrivanju i rješavanju ovog kaznenog djela”, stoji u priopćenju koje potpisuju obitelj i prijatelji.

Mole da im se informacije jave na broj mobitela 099/64-53-721, e-mail: [email protected] ili pisanim putem postom na adresu FENIKS TRGOVINA d.o.o., Ljudevita Posavskog 3, 10 360 Sesvete.

Vinko Žuljević Klica ubijen je 2015. godine u središtu Sesveta. Na dan ubojstva jutro je proveo na misi, a onda je ubijen u sačekuši.

Javnosti je postao poznat prilikom suđenja za ubojstvo Veselina Marinova.

Iako je u njega ispucao više hitaca, Klica je oslobođen svih optužbi. Sud je zaključio da je u Marinova, dugogodišnjeg tjelohranitelja zapovjednika Kažnjeničke bojne HVO-a Mladena Naletilića Tute, pucao u samoobrani.

MP/foto:arhivKomentari
Share Button