Odabrao Andrija Mikulić: Pripremio natječaj za mladu (23) i atraktivnu suradnicu

ožujak 28, 2017 maxportal
Share Button

Predsjednik zagrebačke Skupštine i zagrebačkog HDZ-a Andrija Mikulić zaposliti će u svoj kabinet osobu koja mu treba pomagati u radu s medijima, pišu 24 sata otkrivajući kako se radi o atraktivnoj 23-godišnjoj Eni Ercegovac.Upućeni sugovornici su za taj portal otkrili kako je natječaj raspisan prošli tjedan i to baš za dotičnu mladu damu. Posao je to koji nosi barem 6 500 kuna mjesečno.

Andrija Mikulić poručio je da je natječaj javan te da će se izabrati najbolji od prijavljenih. Mikulić je priznao kako mu je 23-godišnjakinja dosad  pomagala u odnosima s javnošću.

Ena Ercegovac, kako je sama rekla za 24 sata, trenutačno radi kao voditeljica Ureda razvoja mreže ljudskih potencijala u zagrebačkom HDZ-u. Međutim, već duže od godinu i pol pomaže Mikuliću u odnosima s medijima. Prati ga na javnim događanjima, pa je i u subotu primjerice bila na humantarnoj akciji s Mikulićem iako trenutačno nije zaposlenik Skupštine.

Kazala je i kako još ne zna hoće li se uopće javiti na natječaj.  No, više sugovornika tvrdi da se već i u stranci i Skupštini zna da bi upravo Ercegovac trebala proći na natječaju.

“Ona se samo pojavila, ide u protokolu s Mikulićem, vozi se u službenom autu s njim, kontaktira s novinarima iako nije zaposlena u Skupštini. Sad pred izbore, Mikulić je želi zaposliti iako nije jasno što bi radila kad se Skupštna raspušta”,  kazao je sugovornik  24 sata.

Na natječaju se traži tek godina iskustva i zvanje prvostupnika. Ercegovac ispunjava te uvjete. Kratko je radila na lokalnim televizijama prije angažmana za pomoć Mikuliću. Iz stručne službe Skupštine objasnili su da natječaj raspisuju mjesec dana prije izbora jer je gradonačelnik Milan Bandić tek polovicom ožujka objavio plan prijema u gradske službe. Mikuliću je potrebna osoba za odnos s medijima jer je povećan opseg posla i treba mu netko tko će javnosti prezentirati rad Skupštine.

Skupština se raspušta 19. travnja i pitanje je hoće li Mikulić biti predsjednik i nakon izbora. U odnosima s javnošću i protokolu inače radi pet osoba, te još jedna osoba koja već pomaže predsjedniku u radu s medijima. Za novo radno mjesto treba VŠS i godina dana iskustva.

No, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na facebooku, Ena Ercegovac ima vrlo skromno znanje o medijima.

MP/24sata/foto;FacebookKomentari
Share Button