Pernar se zabavljao mobitelom u emisiji Otvoreno: “Mislave, nisam vam ja kriv….”

ožujak 16, 2017 maxportal
Share Button

U emisiji Otvoreno na temu budućnosti grada Zagreba gostovali su Sandra Švaljek, Jelena Pavičić Vukičević, Boris Rašeta i Ivan Pernar, kandidat Živog Zida za gradonačelnika. Pernar ni ovu priliku nije propustio a da ne napravi svoj šou.
Ne poštujući goste u studiju i ne prateći raspravu, Pernar je u jednom trenutku tipkao po svom mobitelu. Nije reagirao ni na zamolbu voditelja Mislava Togonala da ugasi mobitel jer smeta mikrofonu i na kritiku kako to nije pristojno.

Na pitanje je li legalno posjećivati djecu u školama i slikati se s njima, Pernar je rekao kako nitko ne vidi ništa sporno u tome što predsjednica posjećuje vrtićku djecu i dijeli im svoje slike i srpske čokoladice.

Na opetovano pitanje jesu li njegovi postupci legitimni ili ne, Pernar je rekao kako je to sugestivno pitanje.

“Djeca imaju prvo na slobodu. Vi smatrate da moraju biti zatvoreni u nekoj ustanovi šest sati. Postavili ste pitanje koje nema veze s temom,” rekao je Pernar obraćajući se uredniku Togonalu te nastavio:

“Nisam kriv što vi nemate 167 tisuća fanova na Facebooku, što se djeca ne žele slikati s vama i što nemate nikakvu političku težinu. Nisam lutak koji će sudjelovati u vašoj predstavi.”

 

MP/foto:hrtKomentari
Share Button