Saucha se vratio u Sabor: Moram raditi, od čega ću inače živjeti

ožujak 1, 2017 maxportal
Share Button
Nakon što je prije desetak dana pušten iz istražnog zatvora, bivši SDP-ovac Tomislav Saucha stigao je i na svoje radno mjesto u Sabor. Novinarima zbog tajnosti istrage nije mogao govoriti o slučaju, kazao je tek da se ne misli skrivati i da kani dalje obavljati  posao saborskog zastupnika
Saucha će, nakon što je napustio SDP, nastaviti kao nezavisni saborski zastupnik.‘Naravno da ću nastaviti s radom. Ja sam izabrani saborski zastupnik. Izašao sam iz SDP-a i moj je status sada nezavisni saborski zastupnik i najnormalnije ću nastaviti raditi svoj posao’, kazao je Saucha novinarima nakon dolaska u Sabor.Uz svo dužno poštovanje, ja živim od svoje plaće i uvijek sam živio od svoje plaće.

Od nečeg moram živjeti i nažalost da, moram u ovom trenutku financirati svoju obranu. Ja se ne namjeravam skrivati i ne namjeravam šutjeti. Mislim raditi ovaj posao kao što sam ga do sad radio, najbolje što mogu, ovisi o njima da li će na svako moje javljanje imati neku reference na ovaj slučaj. To će puno više govoriti o njima nego o meni – tvrdi Saucha.

Iako su ga novinari pitali zna li da li ja završeno grafološko vještačenje njegove bivše tajnice i sumnja li da je netko lažirao njegov potpis, Saucha zbog tajnosti istrage takva pitanja nije mogao komentirati.

‘Ne mogu govoriti, koliko god bi volio ne mogu govoriti i komentirati niti jedan detalj vezan za istragu. Meni je cilj da se utvrdi istina, imam povjerenja u institucije i meni je cilj u ovom trenutku da se sazna tko je to napravio. Ja nisam, netko drugi je morao to napraviti i meni je u interesu da se to sazna’, rekao je Saucha.

MP/Foto:pxllKomentari
Share Button