Sinu je u školsku torbu ubacila diktafon, dva dana poslije dvije profesorice su dobile otkaz

travanj 25, 2018 maxportal
Share Button

Sve je počelo kada je majka primijetila da se dječakovo ponašanje promijenilo, no ne na bolje, već je postao agresivan, depresivan i nasilan.Dvanaestogodišnji Camden Davis iz Baton Roguea u američkoj saveznoj državi Louisiani ima dijagnosticiran autizam te ga je njegova majka prošle godine odlučila upisati u školu po imenu Hope Academy koja se reklamira kao škola za osobe s posebnim potrebama, piše Businesa Insider.

No, nakon nekog vremena njegova majka Milissa shvatila je da dječak iz škole dolazi vidno uznemiren te je odmah znala kako nešto nije u redu. U njegovu školsku torbu zbog toga je stavila uređaj za snimanje kako bi otkrila što se događa na nastavi, a ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je.

Camden je bio zlostavljan u školi, no to nisu činila druga djeca, kao što je majka sumnjala, već profesori. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala što se događa u školi. Otkrila je kako joj sina zlostavljaju dvije profesorice.

“Da vidimo što bi učinili s njim u j… javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute”, čuje se na snimci dok mu na drugoj profesorica prigovara zato što ne piše te mu govori kako zbog toga ne može sjediti s drugim učenicima. Ravnateljica škole Lisa Stone odmah je dala otkaz dvjema profesoricama te se ispričala za incident.

“Htjela sam vrištati i plakati jer je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala ondje, a da nisam znala što se događa me dotukla” rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dvije profesorice ponašaju prema njezinom sinu.

Transkript dijela snimljenog razgovora:

Nastavnica: ‘Samo moraš napisati riječ. Što je tu toliko teško?’

Učenik: (zvuk negodovanja)

Nastavnica: (ruga se)

Nastavnica: ‘Camdene, zašto ništa nisi zapisao? Evo zašto ne smiješ sjediti sa svima ostalima. Reci tako svojoj mamici.’

Nastavnica: ‘Baš bih voljela vidjeti što bi radili s njim u jeb**** javnoj školi. Trebao je ići u Live Oak Middle. Tamo ne bi izdržao ni minutu…’

Davis se toliko uzrujala da je odmah angažirala odvjetnika.

Megy M. /foto:youtube

Komentari
Share Button