Supruga bivšeg Dinamovca objavila sliku s krštenja, brojni je izvrijeđali: “Kakvi seljaci!”

kolovoz 27, 2018 maxportal
Share Button

Rijetke su poznate osobe koje su doživjele tako oštre kritike na društvenim mrežama kao što se  dogodilo Marti Radić Fernades, supruzi divšeg Dinamovca Juniora Fernadesa.Njih dvoje na krštenja sina u crkvu su doveli i psa.

Premda će mnogi na činjenicu da su atraktivna Čiovka Marta Radić Fernandes i njezin suprug, bivši dinamovac Junior Fernandes, na krštenje svog sina poveli i svog psa upitati što je u tome sporno i neće vidjeti razlog zbog kojeg i to božje stvorenje ne bi moglo biti u crkvi, ako će mirovati, čini se da dobar dio javnosti misli drugačije.

Uvjereni su da psu nikako i nikad nije mjesto u hramu božjem

Svjedoče tome komentari koji su popratili Martine objave fotografija s krštenja na Instagramu, gdje je mnogima zasmetao psić ugodno smješten u nosiljci Louis Vuitton.

“Ne razumijem kako, odnosno zašto je pas u crkvi?” – upitala je prva pratiteljica.

“I ja se pitam…ni na jednom svetom mjestu nije opravdano.. gospođo Fernandes, razočarana sam” – prisnažila je druga.

“Pas u crkvi???? Nikako”, “Kakvi seljaci”… nastavili su se napadi, a onda je jedna pratiteljica zaključila: “Kad imaš para, očito možeš sve!”.

No, bilo je i onih kojima pas u crkvi nije smetao:

“Kakve sve spodobe ulaze u crkvu i propovjedaju u crkvi pas je najmanji problem ;)”

“Jeste vi svi nenormalni sto za pesu komentirate?? Pa zena stalno psa objavljuje ocito da je blizak clan obitelji i pozelili su da bude tu ne kuzim cemu cudenje ono… pas mirno stoji nebi da su ga slikali na oltaru kako lize hostije u najmanju ruku. Ogavni ste stvarno s tim komentarima i kvarite lijepu obiteljsku sliku 💕 beba divna pesek divan sve skupa prekrasna family.uzivajte ne obazirite se na glupe komentare❤️❤️”

Megy Matičić/Foot:Instagram

 

Komentari
Share Button