Thompson je Mariboru zabranjen, a žena ratnog zločinca dobrodošla u Ljubljanu

svibanj 17, 2017 maxportal
Share Button

Na prijedlog policije, iz sigurnosnih razloga, koncert MarkA PerkovićA Thompson je zabranjen. Organizator koncerta Milan Trol, navodi, kako ga je odluka o zabrani iznenadila jer je bio u kontatku s policijom i radili su nacrt osiguranja.Protiv zabrane koncerta podnio je žalbu Slovenskom MUP-u, a MUP o tome treba donijeti odluku u roku tri dana. Za sutra je u slovenskom parlamentu sazvana i hitna sjednica Komisije za nadzor obavještajnih i sigurnosnih službi kojom predsjeda član Janšine stranke. Jedina tema – zabrana koncerta u Mariboru.

Za policiju je problem što su se ulaznice prodavale i u Hrvatskoj i Austriji. Strahovali su da bi na nastup mogli doći “radikalni obožavatelji” iz susjednih zemalja.

Zanimljivo, isti dan kad se u Mariboru trebao održati Thompsonov koncert, u Sloveniji koncert ima i srpska ‘pevaljka’ Ceca Ražnatović, supruga ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Iako se i na njezinom koncertu mogu očekivati “radikalni obožavatelji”, zabranu njezinog koncerta nitko ne spominje.

Primijetio je to i Bivši gradonačelnik Maribora Franc Kangler koji je nedavno na Twitteru napisao:

“Thompson je problem za ‘Večer’ u Mariboru! Ali žena ratnog zločinca i ubojice Hrvata i Bošnjaka je u Ljubljani dobrodošla!”

Komentari
Share Button