Žena Mirka Alilovića napala gey voditelja: “Oči bi mu iskopala!”

veljača 8, 2020 maxportal
Share Button

Britanskim medijima jučer je odjeknula vijest da je Phillip Schofield, voditelj najpopularnije britanske emisije This Morning, nakon 27 godina braka supruzi priznao da je homoseksualac.Vijest je doprijela i do Ive Alilović, supruge rukometaša Mirka Alilovića, koja je na društvenim mrežama oplela po voditelju.

j -Tužno, ja da sam mu žena koja mu je rodila djecu, ja bi mu oči iskopala! I sada se trebamo diviti njemu na hrabrosti koju je imao da kaže šta je rekao?, da je pošten ne bi pravio djecu i drugome uništavao život, a upravo to je napravio! Ovo je za svaku osudu – poručila je Iva, a s njezinim komentarom složilo se gotovo 200-tinjak korisnika Facebooka.

Bilo je i onih koji ne dijele Ivino mišljenje.

– Ovdje se ipak ne slažem s tobom. On je svoje pošteno napravio i bio ok duže vremena nego heterodegenerici koji se ožene pa dogodine rastave – poručio joj je jedan od korisnika.

Osim onih koji su ispod Ivina komentara pisali uvrede na Schofieldov račun i pitali se zašto je uopće sad progovorio o svojoj seksualnoj orijentaciji, našlo se i raznih teorija.

“Da je živio na selu i radio neki pametan normalan posao bavio bi se duhovnim stvarima ,rad u bašti motika proizvodnja Hljeba Paprike Krumpira šargarepe Itd. ne bi bio izložen ovom manipulacijom zvanom Plaća Zakoni Siguran Posao Demokracija itd.”, smatra jedan gospodin koji za sve krivi “nepismene ljude s diplomama, visokim titulama Oxford Cambridge itd”.

Iva se u fokusu javnosti našla i u srpnju prošle godine kada je na društvenim mrežama postavila oglas za dadilju koji je izazvao bijes mnogobrojnih korisnika.

Gospođa Alilović napisala je oglas u kojem traži stariju gospođa za pomoć u održavanju kućanstva i brizi oko trojice sinova – Ivana (7), Mate (5) i najmlađeg Ante.

-Traži se starija gospođa, koja je izašla iz menopauze, a pri tome ostala dobrih živaca, za brigu o domaćinstvu i o djeci i koja bi išla živjeti izvan Hrvatske. Tražimo nekog vrijednog, pozitivnog i dragog! INBOX – napisala je Iva tada na Facebooku.

– Kakav ružan oglas. Užas! Ne brini, doći ćeš i ti u klimaks, kao i sve žene, i nećeš se sprdati s tim. Tvoja djeca neka se boje tebe – napisala je Ivi jedna korisnica. Druga je dodala kako nikad nije pročitala nešto tako ružno.

Megy M. /Foto: pxll/facebook

 

Komentari
Share Button