Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel rezao tortu u obliku penisa – Maxportal

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel rezao tortu u obliku penisa

veljača 21, 2010 maxportal
Share Button

Kazališna predstava “Lizistrata” premijerno je izvedena u subotu u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. Komedija mađarskog redatelja Roberta Alfoldija govori o pacifistički nastrojenim ženama koje muškaracima odlučuju uskratiti seksualne usluge dok oni ne okončaju rat.Među mnogim uzvanicima bila je i redateljica Saša Broz (Titova unuka) kao i riječki gradonačelnik Vojka Obersnel.

Ono zbog čega se zbog ove predstave digla prašina je kontroverzni reklamni plakat kojeg je po redateljevoj ideji napravio Adam Arpad Szabo.

Na plakatu stoji slika ružičastog marcipana u obliku uzdignutog muškog spolovila. Pretpostavlja se da je upravo to razlog zbog kojeg je INA u zadnji čas odlučila povući svoje sponzorstvo za predstavu.

– Predstava je bila izvrsna! Puno nježnijeg teksta nego u originalu. Lijepo smo se zabavili. Dobra predstava, dobra gluma, dobra režija. Što se tiče plakata osobno tu nevidim ništa sporno i nemam problem s takvom reklamom. A mogu vam reći da je i torta bila vrlo ukusna – rekao je Obersnel koji je na premijeri prerezao slastičarsku deliciju u obliku penisa.

R.I. /Foto: V. Karuza

 

Komentari
Share Button