Hanžeković spotovima napada Most, Grmoja mu odgovara: ‘Džaba ste krečili’

ožujak 17, 2017 maxportal
Share Button

Marijan Hanžeković aktivno se uključio u rušenje Mosta u Metkoviću, uvjeren je Nikola Grmoja. Na portalu Jutarnjeg lista objavljen je članak o ‘spotovima koji su se pojavili na društvenim mrežama protiv Mosta’.Na spotovima je logotip Jutarnjeg, a na društvenim mrežama ih nema. ‘Hanžekovićeve montaže’ smatra Grmoja, izazvane su Mostovim zalaganjem za izmjenu Zakona o HRT-u, što bi Hanžekovića ‘koštalo milijune’.

“Nismo dugo čekali početak prljave kampanje – u pokušaju da umanji šanse Mosta, nakon što su u javnosti objavljeni rezultati ankete u kojima se jasno vidi kako najveći dio Metkovaca podupire nastavak Mostovih projekata, Hanza medija producira video uratke i plasira ih ‘po društvenim mrežama’, čitaj, na svom portalu”, piše  Grmoja na Facebooku.

Uvjereni su da im je namjera ocrniti Katarinu Ujdur, kandidatkinju Mosta za gradonačelnicu Metkovića.

“Za građane bi bilo korisnije da su taj trud uložili da im na bilo koji način doista i pomognu, pa barem konstruktivnim prijedlogom. Ovakvo prozirno podmetanje neće zavarati Metkovce koji svakoga dana uživo gledaju rezultate gradonačelnice i njenog tima”, napisao je Grmoja.

Mi nećemo sudjelovati u podmetanjima, kaže Mostovac, i mutnim predizbornim trgovinama.

“Uzalud ste montirali. Most će i dalje biti za izmjenu Zakona o HRT-u kojim će Hanžekoviću biti uzeti deseci milijuna kuna”, konkretan je Grmoja na Facebooku.Komentari
Share Button