Šprajc se javio iz bolnice nakon operacije: ‘Sve je prošlo dobro da ne može bolje’

studeni 6, 2020 maxportal
Share Button

Zoran Šprajc se ekipi na Instagramu javio nakon još jedne ugradnje stenta. Voditelj je poručio da se osjeća dobro i da će u ponedjeljak voditi RTL Direkt.“Kao i svaki pravi motor (a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak 😄) konačno i moj ima četiri cilindra. Upgrejdanje i fine tuning izvršeni pod ravnanjem maestra Borisa Starčevića i prve violine Tomislava Letilovića u kardiološkoj radionici KB Merkur Damira Kozmara”, napisao je na Instagramu.

“Sve je prošlo dobro da ne može bolje a još dobrija vijest za sve pacijente KB Dubrava je da su uz Merkur i ostale zagrebačke bolnice počele prihvaćati pacijente s Dubrave.

Loša vijest je da pritisak postaje sve veći i ako se ovako nastavi postat će neizdrživ. Zato sebe i svoje čuvajte više nego ikada! Vidimo se u ponedjeljak u RTL Direktu”, poručio je Šprajc.

 

Šprajc je u studenom prošle godine doživio infarkt i tada mu je ugrađen stent. Ranije je također imao problema sa srcem. Prije nekoliko godina također mu je ugrađen stent, a 2013. godine završio je u KB-u Dubrava nakon, kako je tada rekao, blažeg infarkta.

Te subote u studenom 2013. godine Šprajc je osjetio jaku bol u prsima pa je hitno primljen u bolnicu, gdje je bio oko dva tjedna.

“Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do ekipe Intenzivne kardiologije u KB Dubrava koja će im spasiti život. Hvala ljudi”, napisao je Šprajc u jednoj poruci, dok je u drugoj dodao: “Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta.”

Po izlasku iz bolnice napisao je: “Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB Dubrava su na tržište pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji.”

Komentari
Share Button