Tonyjeva supruga doživjela moždani udar: “Hvala ti što si me spasio, sad smo 1:1”

lipanj 16, 2019 maxportal
Share Button

Dubravka Cetinski, supruga Tonyja Cetinskog,  prije pet dana doživjela je moždani udar. Naš popularni pjevač na Instagramu je objavio da se Dubravka dobro oporavlja.“Dubravka se trenutačno oporavlja u riječkoj bolnici”, objavio je pjevač na svom Facebook profilu ne otkrivajući što joj se dogodilo

“Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila”, napisao je Tony.

Portal cover.style je objavio da je Dubravki prije pet dana pozlilo u njihovom domu u Istri u selu Radetići. Srećom je u tom trenutku Tony bio s njom i odmah pozvao hitnu pomoć,

Na Instagramu se oglasila i Dubravka, objavila da se osjeća dobro:

“Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMOLJUBAV – next stop Tašmajdan ( Bg ). Ono što nas ne slomi, to nas ojača.

P.S. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio. Sada smo 1:1.”

Brojni pratitelji na društvenim mrežama poželjeli su joj brz oporavak.

“Pozdravi Dubravku i prenesi joj moje želje i to one najljepše. Jedino moram primijetiti da na ovoj slici ti izgledaš puno lošije od nje!!”, napisao je Davor Dretar Drele.

Tony Cetinski i supruga Dubravka već dvije godine živi u Istri, u selu Radetići, pokraj Kanfanara.

Megy M. /Foto:Story/Instagram

 

Komentari
Share Button