Ubojica s Volovčice izgrugivao se policiji: ‘Smećari me traže u nedjelju u 8 ujutro’

veljača 23, 2017 maxportal
Share Button

Dvadesetogodišnji David Komšić osumnjičen da je u srijedu navečer na Volovčici nožem ubio 19-godišnju Kristinu Krupljan prvo je pobjegao s mjesta napada, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju. Majka žrtve tvrdi da su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, u policiji tvrde  da su postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija.Djevojku s kojom je navodno ranije bio u vezi, 20-godišnji Komšić ubio je oštrim predmetom u osobnom automobilu na parkiralištu, zadavši joj više ubodnih rana kojima je na mjestu događaja podlegla.

Motivi ubojstva koje se dogodilo oko 22 sata u Prilazu sv. Josipa Radnika zasad su nepoznati. Njena majka kaže da je napadač  više puta prijetio njenoj kćeri i da je više puta prijavljen policiji ali policija nije ništa napravila.

U policiji kažu, da su svaki put postupali kad je od njih zatražena intervencija, a 2015., mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta.

Osumnjičeni pak nije previše mario za probleme s policijom. Najbolji dokaz toj tezi je fotografija koju je objavio na Instagramu. Policijaci su ga tražili, a on im se rugao:

– Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu.

MP/foto:twitterKomentari
Share Button