OKO SOKOLOVO: Hajduku je poništen čisti gol, a obje momčadi su oštećene za jedanaesterac

listopad 4, 2016 maxportal
Share Button

MATEO BEUSAN razočaran je suđenjem Ivana Bebeka na derbiju Dinama i Hajduka. “Oko sokolovo” smatra da je Bebek griješio već od prve minute te da je obje momčadi oštetio za jedanaesterac, a Hajduk i za gol koji je poništen zbog nepostojećeg zaleđa.beusan_o_penalu_01-jpg-688x388_q85_crop_upscale1

“Odmah u 37. sekundi nije ni svirao prekršaj, a trebao je dati žuti karton igraču Hajduka. Machado je na drugoj strani dvije minute kasnije trebao dobiti karton, kao i Stojanović kasnije. Kožulj je prvi na utakmici dobio žuti karton, ali ga ja upozoravam da bi na europskoj utakmici za takav prekršaj možda i dobio crveni karton”, rekao je Beusan u HRT-ovoj emisiji Stadion.

20. minuta – Memolla pada u kaznenom prostoru Dinama, nema penala – dobra odluka

“Običan duel, Stojanović je čvršće stao i sudac nije pogriješio što nije dosudio jedanaesterac.”

38. minuta – gol Hajduka poništen zbog zaleđa – loša odluka

hajduk-dinamo-zalede

“Teško se vidi je li bilo zaleđe, tu bi trebalo 3D, ali u ovakvoj dilemi se jednostavno morala pustiti prednost napadaču. Igrač Dinama namjerno je igrao s loptom, a prema novim pravilima u tim slučajevima nema zaleđa. Tu situaciju Bebek je morao vidjeti. Dakle, imao dva aspekta po kojima nema zaleđa i sudac je da je trebao priznati gol .”

52. minuta – korner za Dinamo nakon kojeg je pogođena vratnica – loša odluka.

“Vidimo da je pogriješio kod kornera nakon kojeg je Dinamo mogao povesti. Slično se dogodilo i u prvom poluvremenu kada Dinamu nije dao korner koji je trebao.”

73. minuta – duel Pivarića i Saida u kaznenom prostoru, nema penala – loša odluka

“Pivarić je prvo udario stajnu nogu igrača Hajduka, a tek onda loptu. Trebao je biti jedanaesterac. Bez dvojbe.”

82. minuta – Soudani pogađa Ćosića u ruku, nema penala – loša odluka

“Ćosićeva ruka ne brani tijelo, već gol. Iako je Dinamov Soudani pucao iz blizine, mislim da je trebao dosuditi jedanaesterac jer ovo nije prirodan položaj ruke.”

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

M. Radev/foto:hrt

Komentari
Share Button