Željko Mavrović: Samo idiot može reći da sam Lewisu platio 20.000 dolara za borbu

rujan 25, 2019 maxportal
Share Button

Željko Mavrović bio je šokiran kad je čio izjave Leonarda Pijetraja da je platio 20. 000 dolara Lennoxu Lewisu za meč.– Znate kako je Mavrović došao da meča s Lennoxom Lewisom? Tako da su platili 20 tisuća dolara do meča s njim! To niste znali. Ha, takav vam je sustav u boksu – rekao je Pijetraj.

– Da smo platili da bih se boksao protiv Lewisa… Pa ja sam godinu dana bio prvi izazivač. Nevjerojatno što je sve izgovorio. Doista, to govori sve o njemu kao čovjeku. Pričati o meni na takav način, to je ispod svakog nivoa –  ispričao je Mavrović za 24 sata.

Tužba zbog uvrede časti?

– Ma kakva tužba, sam bih čovjeku poput njega dao na važnosti da ga tužim. Ponavljam, to sve gomila idiotarija – šokiran je bio bivši hrvatski boksač.

Do meče s legendarnim Lennoxom Lewisom, prije gotovo točno 21 godinu ( 27. rujna.2008.) Mavrović je iza sebe imao savršeni omjer od 27-0 i titulu EBU europskog prvaka.

Lewis se na 20. obljetnicu prisjetio meča i objavio:

“Mavrović je bio jedan tvrd borac i ovo je bio jedini poraz njegove karijere. Definitivno je zaslužio moje poštovanje, a ovo je bila jedna od mojih najtežih pobjeda”, objavio je Lennox Lewis, jedan od najboljih teškaša u povijesti boksa.

M. Marković/Foto:reuters

Komentari
Share Button