BUJANEC: ‘Danas je dobar Srbin pokazao lošem Srbinu da je prije svega – loš voditelj’

studeni 19, 2017 maxportal
Share Button

Rijetko je koja emisija Aleksandra Stankovića izazvla tako burnu reakciju kako današnje gostovanje vukovarskog branitelja Predraga Mišeća Peđe.Za Mišića se uobičajeno navede da Srbin, a hrvatski branitelj –  jedan od njih 10 do 15 tisuća –  preživio je strahote rata, ranjen na Kukuruznom putu, slučajno izbjegao strijeljanje na Ovčari, preživio  torure srbijanskih koncentracijskih logora.

Stanković mu je pokušao sugerirari da se u Hrvatskoj vodio građanski rat, a Mišić rezulutno odgovorio da je bila riječ o agresiji Srbije i JNA na Hrvatsku.

Facebook je pobjesnio zbog Stankovića, traži se njegova smjena, a slučaj je komentirao i Velimir Bujanec

‘DOBAR SRBIN I LOŠ SRBIN…

Dobar Srbin je branio Hrvatsku i zna da je Srbija, uz pomoć jugo-komunističke JNA i paravojnih terorističkih postrojbi (četnika) izvršila agresiju na Hrvatsku državu. Loš Srbin već dulje vrijeme na našoj nacionalnoj televiziji napada sve što je hrvatsko, a sada bi mijenjao i karakter obrambenog Domovinskog rata. Dobar Srbin se sa lošim Srbinom nije upuštao u detaljnije rasprave; čovjek je od velikosrpske agresije branio hrvatski Vukovar i stao je na stranu DOBRA – protiv ZLA. Pa čak i u vlastitoj obitelji.

Loš Srbin bi trebao znati da je nad Hrvatskom izvršena krvava agresija, da su sve zapovijedi tijekom te agresije stizale iz Beograda i da je to u konačnici, potvrdio – Međunarodni sud pravde u Haagu. Međutim, loš Srbin namjerno manipulira, iako možda zna koliko je tisuća Srbijanaca u Srbiji mobilizirano za sudjelovanje u agresiji na Hrvatsku, kasnije i BiH. Najvjerojatnije ne zna koliko Srbijanaca danas prima invalidnine i mirovine za sudjelovanje u agresorskim ratovima – od države Srbije.

Lošeg Srbina svakako se ne može nazivati četnikom, ali moglo bi se reći da spada u skupinu nekadašnjih ‘jugoslavena’, sada jugonostalgičara… I zato je on loš Srbin čak i za mnoge Srbe! Država lošeg Srbina je krepala 1990. godine – a onda je krenula agresija kojoj su se priključili mnogi loši Srbi; htjeli su živjeti u jednoj državi – zvala se ona ‘Velika Srbija’ ili ‘Jugoslavija’, svejedno.

Uglavnom, dobri Srbi su branili svoju Hrvatsku, kao hrvatski branitelji – od loših Srba svih vrsta. Izjava lošeg Srbina da se u Hrvatskoj “vodio građanski rat” slično je uvredljiva kao i izjava jednog političkog klauna da se u Vukovaru “nije dogodio genocid”… Politički klaun izjavu kojom je negirao genocid dao je lani, a loš Srbin je negirao agresiju baš danas, na dan pada Borova Naselja.

U svakom slučaju, danas je jedan dobar Srbin pokazao lošem Srbinu da je prije svega – loš voditelj!’

MP/Foto:hrt

Komentari
Share Button