Čitatelj snimio, a 24sata objavio trenutak uhićenja Tina Šunjerge

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

Nešto prije 19 sati u Tribunju uhićen je Tin Šunjerga, osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje Marina i SilvuTijelo 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, pronađeno je u nedjelju u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj, a majke majka poslijepodne je pronađeno u automobilu u masliniku oko tri kilometra od obiteljske kuće.

Iz Ravnateljstva policije je potvrđeno da je zbog sumnje u dvostruko ubojstvo nešto prije 19 sati uhićen 19-godišnji hrvatski državljanin, koji se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Uhićenje osmnjičenog u Tribunju snimio je čitatelj, a objavio dnevnik 24sata

Očevidci su potvrdili da je prije samog uhićenja nad mjestom je nadlijetao helikopter. Potom su čuli pucnjeve. Kako kažu, ne znaju je li pritom netko ozlijeđen.

Osumnjičeni je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

Vozilo se nalazi na sred ceste oko koje je razvučena policijska traka, a vrata na vozačevoj strani širom su otvorena te je ispod gomila razbijenog stakla.

Policajci osiguravaju mjesto događaja gdje je, prema svemu sudeći, osumnjičeni pružao otpor u trenutku uhićenja.

– Čuo sam da je on ubio roditelje još jučer nakon čega je cijelu noć pio po vodičkim kafićima, a onda se danas pojavio u Tribunju gdje ima rodbinu te je cijeli dan kružio Mercedesom. U jednom trenutku večeras došla je policija pa je ovdje, u centru mjesta,  izvučen iz vozila.

Čini se da je policija pucala u zrak radi upozorenja, a onda je u jednom trenutku osumnjičeni sjedio na podu pokraj svog auta, a nad njim su bila tri policajca koja su prema njemu uperila duge cijevi i tada je konačno uhićen – ispričao nam je mještanin Tribunja večeras uz policijsku tragu kojom je osigurano mjesto događaja.

Očekujemo priopćenje šibenske policije o detaljima uhićenja danas u Tribunju.

Foto:24sataKomentari
Share Button