Ekspresno osuđena novinarka koja je danas zgradu Vlade zalila fekalijama

kolovoz 21, 2018 maxportal
Share Button

Hrvatsko pravosuđe danas je bilo efikasno. Novinarka Iva Anzulović osuđena na deset dana zatvora, šest mjeseci uvjetno. Dobila je i dva mjeseca zabrane približavanja Banskim dvorima u radijusu od sto metara i zabranu približavanja zgradi DORH-a gdje je 8. kolovoza napravila sličan performans.Naakon presuda ‘prijekog suda’ Iva Anzulović je izjavila da se neće žaliti pa je isti dan postala pravomoćna.

Iva je javnost o presudi obavijestila putem Facebooka:

“Al’ zbilja –
nije do toga kaj sam se zbudila u pet vjutro pa vlakom iz Virovitice došla u Zagreb pa kupila kantu u dućanu i miksala drek štenaca skupljan mjesecima u zahodu restorana.

Nije ni do toga kaj sam pet sati bila s divnim policajcima pa sutkinjom koja mi je presudila 10 dana zatvora ali sa 6 mjeseci kušnje i kaj me oslobodila sudskih troškova.

Nije ni do toga kaj cijelog dana nisam niš’ popila ni pojela ni na wc otišla i kaj sam čitanija i “veća vijest” od Severine.
Jok.

Do toga je da me policajci podržavaju i sve kuže,
da smo dogovorili sastanke na mjesečnoj bazi kako bih im davala istražene informacije koje imam,
do toga je da sam sutkinji rekla kako ne žalim što sam učinila i odrekla se prava na branitelja i na žalbu, stala iza svega što sam učinila kao i objavila,

do toga je da me prijatelj došao dočekati pred sud zabrinut ‘jesam li gladna’ i odveo me na prvi gablec dana.

I do toga je kaj me nazvao Pero Trkulja, nekadašnji radnik “Gavrilovića” i rekao:”Iva moja, jedva dišem i sa ovim kisikom ali danas sam ushićen i sretan!”

Ljudi – volite se i sve bu dobro. Za ozbać. Pusa.”

M.M. /Foto:press

 

Komentari
Share Button