A BANSKI DVORI: Tajni sastanak Oreškovića i Petrova u premijerovom privatnom stanu

lipanj 7, 2016 maxportal
Share Button

NAKON kratke izjave koju je Tihomir Orešković ispred Vlade dao medijima, premijer se zaputio prema svojoj zagrebačkoj adresi.

Ondje ga je već čekao čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov, s kojim je ušao u stan. Kod premijera je, nakon sastanka s čelnikom Mosta, stigao i njegov savjetnik Stjepo Bartulica.Božo Petrov s novinarima nakon sastanka nije želio podijeliti niti riječi o tome što su bile teme, niti zašto je sastanak održan u privatnom stanu, a nakon njega k premijeru je stigao novi ‘gost – savjetnik za vanjsku politiku Stjepo Bartulica.

Prije tog neobičnog sastanka  u privatnom stanu Orešković se kratko obratio novinarima pred Vladom i premda na njihova pitanja nije želio odgovarati, poručio:

”Ja sam dobio povjerenje u Saboru i ne bojim se ponovo tražiti povjerenje u Saboru. Poštujem HDZ kao stranku, ali Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu i čak za HDZ i nadam se da će HDZ na kraju dana donijeti pravu odluku.”

Fotografiju dolaska Petrova u Oreškovićev dom snimio je novinar Sanjin Španović nakon čega su pred premijerov stan stigle i ostale novinarske ekipe.

M.M. /Foto: S. Španović

Komentari
Share Button