Zbog poruke “SE*EM VAM SE NA BLAIBURG” u svakoj državi bio bi uhićen

svibanj 20, 2015 maxportal
Share Button

Šta bi se dogodilo kad bi Mate Kapović riječ Bleburg u sramotnoj, za psihijatriju spremnoj izjavi, zamijenio riječima Jasenovac ili AuschwitzSveučilišni profesot Mate Kapović, predsjednik ultraljevičarske i neokomunističke Radničke fronte, zgrozio je hrvatsku javnost primitivnim i uvredljivim ispadom. I ranijih godina mogle su se pročitati izjave  “*em ti hamburger koji nije bleiburger”, ali ovakav primitivizam u Hrvatskoj se nije desetljećima nije čuo ni pročitao.

Matin otac je piznati novinar i crveni se od srama. Majka je srednjoškolska profesorica i kolegama zadnjih dana ne može pogledati u oči jer je sin Mate, na 70. obljetnice Bleiburške tragedije, na Facebook profilu Hrvatima poručio: “Isprike na rječniku, al’ serem vam se na Bleiburg…”mate kapović

Primitivizam koji se ne može ni komentirati. Bit će zanimljivo kako će reagirati njegovi studenti i fakultetska tijela. Šta bi se dogodilo kad bi Mate Kapović riječ Bleburg u sramotnoj, za psihijatriju spremnoj izjavi, zamijenio riječima Jasenovac ili Auschwitz.

Mati Kapoviću  pomoći mogu jedinio psihijatri.

D. Lukić/Foto: fb

Komentari
Share Button