Josipović počeo kampanju s Trga maršala Tita

prosinac 9, 2014 maxportal
Share Button

PREDSJEDNIK Ivo Josipović započeo je prvi dan kampanje posjetom udruzi Kamensko, gdje je pozdravio radnice koje su za njegovu kampanju šivale jakne s natpisom ‘To je pravi put’. U svrhu kampanje naručeno je sto jakni za 50.000 kuna, a bivše radnice propale tvornice Kamensko za aktualnog su predsjednika jednu sašile besplatno rekavši kako je to njihova donacija predsjedniku za kampanju

Josipović je nakon posjeta radnicama Kamenskog i službeno busom krenuo u kampanju.

‘Kao i prije pet godina, krećem u pobjedu s ovog za mene važnog mjesta. Tu je Pravni fakultet, nova zgrada Muzičke akademije, zgrada HNK, pa i zgrada Mimare, bivša gimnazija u koju sam išao’, rekao je Ivo Josipović ispred busa na Trgu maršala Tita. Ispratio ga je i premijer Zoran Milanović koji se približio busu i samo rekao ‘Ivo, sretno!’. Milanović je predsjedniku dao ‘zvučni high five’, okrenuo se i otišao.josipovic_kamensko[1]Prvi dan kampanje Josipović će provesti u Zagrebačkoj županiji. Prva je na redu općina Dubrava gdje će obići nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava pa ide u Jastrebarsko gdje će se družiti s građanima.

Dva dana nakon posjete predsjednika Josipovića radnicama Kamenskog u tajnosti se,  usmenom javnom dražbom, prodaje se zgrada te tvornice. Početna cijena  je 73,4 milijuna kuna a ročište će se  pred stečajnom sutkinjom Nadom Kraljić održati u prostorijama Trgovačkog suda u Zagrebu u četvrtak u 10 sati.

Bivši ravnatelj policije Oliver Grbić nedavno je prozvao glavnog bivšeg državnog odvjetnika Mladena Bajića i predsjednika Ivu Josipovića  zbog zaustavljanja istrage u Aferi Kamensko:

“Govorim o trokutu između predsjednika Ive Josipovića, tadašnjeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i Ninoslava Pavića,” rekao je Grbić

Morbidno je da se Josipović  prvi dan kampanje druži s radnicama Kamenskog, naručuje od njih jakne, a dva dana kasnije u tajnosti prodaje njihovu zgradu.  One su njemu darovale jaknu, a on njima nož u leđa. “TO PRAVI PUT!”

D. LukićKomentari
Share Button