Karolina Vidović Krišto ministru Šustaru: “Izbacite iz škola ‘spolni odgoj’ temeljen na pedofiliji”

svibanj 31, 2016 maxportal
Share Button

NOVINARKA Karolina Vidović Krišto pozvala je javnost da podrži  inicijativu Udruge Vigilare koja traži izbacivanje tzv. ”spolnog odgoja” iz hrvatskih škola temeljnog na pedofiliji”Pošaljite zahtjev ministru obrazovanja, znanosti i športa, Predragu Šustaru, da se tzv. ‘spolni odgoj’ koji se temelji na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja u potpunosti izbaci iz hrvatskih škola. Višestruko dokazani pedofilski temelj i pozadina tzv. spolnog odgoja (ovdje i ovdje), ne smije biti prisutan ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Dopis ministru nemojte poslati samo jednom. Šaljite je svaki dan, sve dok se iz svih škola ne izbaci ovakav ‘spolni odgoj’, navodi se u pozivu.

Kopirajte tekst u svoj e-mail
Pošaljite na: [email protected],  [email protected][email protected], [email protected]
Obavezno se potpišite
Proslijedite dalje svojim kontaktima

Poštovani ministre Šustar,

Tzv. ‘spolni odgoj’, koji se nazivao i ‘4. Modul’, ‘odgovorno spolno ponašanje’ itd., dokazano je utemeljen na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja.
Sporni je predmet uveden u hrvatske škole prije tri godine višestrukim pravnim nasiljem te se i dan-danas nalazi u svim školama.

Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije te i autorski povezan s promicateljima pedofilije, predaje našoj djeci.

Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne.

Zahtijevamo da taj tzv. ‘spolni odgoj’ kriminalne pozadine trenutno izbacite iz svih škola jer se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece i učenju Alfreda Kinseyja.

Ovu e-poštu ću Vam slati svaki dan dok ne izbacite tzv. spolni odgoj iz svih hrvatskih škola – jer se temelji na pedofiliji.

S poštovanjem,
Karolina Vidović Krišto

Karolina Vidović Krišto je prikazala isječke dokumentarnog filma ‘The Kinsey Syndrome’ u kojem se u negativnom svjetlu govori o Alfredu Kinseyu, od mnogih smatranim ocem spolnog odgoja. U njemu se Kinseya prikazuje kao čovjeka bliskog pedofilima koji je ”znanstvena” saznanja temeljio na istraživanjima tijekom kojih su seksualno zlostavljana djeca.

D. L./Foto:

Komentari
Share Button