Na Internetu ismijan “atentat” na Lekovića: “Stazić je bolji, pad s bicikla nije prijavio kao atentat”

30 listopada, 2016 maxportal
Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRVO je novinar Ante Gugo, savjetnik za medije u HDZ-u, reagirao s dva teksta sumnjajući da je riječ o pokušaju atentatu. U prvom je, temeljem iskustva  s Ivom Pukanićem, bio vrlo oprezan, a u drugom otvoreno napisao da je riječ o smišljenoj provokaciji kako bi se Leković i Stazić pokušali medijski zasjeniti vrlo značajan Plenkovćev posjet Sarajevu.

Drugi cilj je prokazai da se u  Hrvatskoj stvara atmosfera osvete i linča prema svim drugačije mislećim javnim osobama.



Zamjenik predsjednika Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel pisao je u sličnom tonu. Izrugivao je “pokušaj atentata na Lekovića” uz opasku “atentat se prijavljuje policiji a ne Facebooku”.

Čak su i Lekovićevi zagovornici i svjetonazorski istomišljenici posumnjali da tu nešto ne štima. Vozo je više od 300 kilometara, auto je počeo tresti kad je prešo u Srbiju, atentat nije prijavio policiji.

Ponovimo što je Leković napiso:

Danas poslije podne nasred autoputa auto mi je „poludio“. Počeo se tresti a potom krivudati.

Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična „maska“ izvaljena iz ležišta. Kako je auto star prva misao bila je da je to uzrok. No, kako imam odličnog auto mehaničara koji mi „radi“ aute već gotovo 25 godina a auto je bio na tehničkom i registraciji prije dvadesetak dana ništa mi zapravo nije bilo jasno.

Odšlepali su me do prvog ozbiljnog auto mehaničara koji je auto preuzeo, obećao da će ga pregledati i ustanoviti uzrok kvara što je prije moguće. Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje. (Naime, pokupio sam zavrtnje/šarafe, tj. njihove ostatke, na mjestu nezgode i ponio ih sa sobom).”

Mnogima je nejasno što se zapravo dogodilo: Jesu li vijci na kotačima otpali, ako su otpali kako ih je našao na mjestu nezgode, a da nisu bili kilometrima daleko….  Ako su bili prerezani kako je vozio 300 kilometara te brojni slični upiti.

Ante Gugo kaže da je njegov otac imao mehaničarsku radionicu, da je kao srednjoškolac sam znao sastaviti i rastaviti auto i da zna o čemu piše kad sumnja u piljenje vijaka na Lekovićevu automobilu:

Da bi netko prepilio do pola vijke na kotaču automobila, mora ih najprije odvrnuti s kotača i poslije, nakon piljenja opet zavrnuti. Kad ih opet zavrće postoji opasnost da ih potrga.

Ustvari, sasvim sigurno bi ih potrgao ako ih zavrće do kraja. Ako ih ne zavrne do kraja, oni će tijekom vožnje ispasti zbog toga što nisu zavrnuti, prije nego što će puknuti, pa samim time njihovo piljenje postaje besmisleno jer razlog ispadanju ionako je to što nisu do kraja zavrnuti.
Dakle, testerisanje vijaka na pola je najgluplja pizdarija koju je Leković mogao izmisliti”, napisao je Gugo.

U komentarima tekstove na Lekovićevu objavu o atentatu, na nekoliko portala zabilježili smo mnoštvo zanimljivih objava:

Vise se pise o Lekovicevom karamboliranom autu nego o 800 lubanja iz Hude jame.

mastershooter45

–  Tko je utvrdio da je posrijedi pokušaj atentata – Stazić?

–  Zašto Leković nije napravio policijski zapisnik na licu mjesta?

–  Tvrdi da je kotač bio odvaljen te da je ostatke vijaka (on kaže  šaraf/zavrtanj) pokupio na licu mjesta!! Brzine na autocesti nisu male. Ako su vijci tako ispali u vožnji ne bi ih našao ni CSI a ne Leković.

–  Ako je pokupio vijke kako kaže na licu mjesta tad je to bio dovoljan razlog da odmah zove policiju-a nije.

–  Kako on i njegov automehaničar znaju da se to dogodilo nakon 300 kilometara  ako ne znaju trenutak kad su “prepiljeni”? Navodno se slučaj dogodio u  Srbiji. Leković je uz puz sigurno zastajao. Zašto onda buka u Hrvatskoj?

–  Inače, moj mehaničar me svakodnevno izvještava da me prati CIA.

Šimun Matković ·

Bio jednom jedan srbin kojega su albanci silovali bocom žuje, ili Knjaz Miloša. Radi tog zločina pokrenuta je krvava represija na Kosovu, “Silovani” Martinović valjda i danas hoda sa bocom, pa će i naš vrli Leka morati šarafe nositi oko vrata još dugo vremena, nebili nekoga uvjerio u priču iz svoje bolesne mašte! Mislim da su neki snajperisti pucali na njegove šarafe sa Petrovaradina, samo da se ne otkriju, ali, Leka, promućuran kakav već jest, i njegov mehaničar-forenzičar, nisu tako naivni; sve su odmah otkrili !
I na Stazića i njegov bicikl je u svibnju pokušan atentat. Njemu je netko stavio pijane noge na bicikl i tako ga prisilio voziti prometalo u pijanom stanju.

Stazić je ipak malo pošteniji i korektniji od ovog Lekovića, jer kad su Nenad i njegov brat lanjske godine vozeći se u pijanom stanju službenim automobilom, totalno razbili vozilo ipak nisu prijavili atentat na sebe! Ili su možda bili toliko pijani, da se nisu “dosetili”!

Nezna ni lagati , koliko se zbunio. Moj stric opsovao titu , i dobio 30 dana zatvora Otac mu kaze; Jesam li ti uvijek govorio da ne diras u govna.
Vinko Vitić

 Interesantno, bio je prešao granicu!!! Prilično smišljena kenjaža dostojna ovog lika!
Ante Vatavučić

Budala sletila s ceste pa se opravdava optužujući ljude koje mrzi. Koje smeće.

Nikica Borojevic 

A šta šarafe- vijke nisi snimio i objavo. Odavno nisi bio u velikom centru pažnje pa si sada izabrao trenutak.
Da te ne bole pletenice iz Hudo jame i pokop 800 ubijenih. Stazić zbog njih nije tražio stanku u saboru…!
Znate, dijete prvog razreda pučke škole bolje bi smislilo tu bljutavu laž. Ajme , i Hrvatski Državni Sabor će o tome raspravljati. Ovo je stvarno previše.

Iz toga bi se dalo zaključiti da je vijke prepilio ili Leković sam ili netko tko s njime kusa juhu iz iste zdjele, po receptu Labradora i Opere.

Lekoviću, ako možeš pretpostaviti, onda svoje pretpostavke podijeli sa policijom. Nije na tebi da neutemeljeno prozivaš bilo koga sa ovako teškim optužbama kao što je pokušaj ubojstva.

Ma zamislite samo te čvrste ustaške šarafe, do pola prepiljeni izdržaše do iza granice! Nova vijest: Srpski vrabac preletio preko Dunava odmah ga napalo 100 ustaških sokolova, jedva živu glavu izvukao. STazić traži hitnu sjednicu Sabora na tu prevažnu temu a Leković piše na sve strane proteste. Ma nemože se više srpski vrabac najesti na hrvatskim poljima da ga ne napadnu genocidni ustaški sokolovi…

Stipe Burdus

Najluđe je da cetnici nisu uskladili ‘casovnike’… pre je bre cetnik stazic dejstvovao u saboru nego su cetniku u srbiji popustili sarafi…i cetnik stazic zna da su to napravile ustase…jer antifasisticka gamad bi to rijesila metkom,sekircetom ili bi ga zazidali u podrumu srpskog novinarskog smeca u hrvatskoj.
Ma zamislite samo te čvrste ustaške šarafe, do pola prepiljeni izdržaše do iza granice! Nova vijest: Srpski vrabac preletio preko Dunava odmah ga napalo 100 ustaških sokolova, jedva živu glavu izvukao. STazić traži hitnu sjednicu Sabora na tu prevažnu temu a Leković piše na sve strane proteste. Ma nemože se više srpski vrabac najesti na hrvatskim poljima da ga ne napadnu genocidni ustaški sokolovi…

Covijek uredno pokupio vijke,kao da je vozio dva kilometra na sat a ne sedamdeset.
koja budelestina od celnika HND-a,koja prozirna laz.
Da bi se skrenula tema s Hude jame,Stazic i ekipa serviraju dnevnopoliticke opstrukcije.
Ne sudim Cetnicke podvale nego Hrvatsku podanicki mentalitet.

Previše medijskih prostora se daje tom nevaznom liku, da bi zasjenili žrtve Hude jame.Rastjerali tu novinarsku kaljuzu i sve milanoviceve debile.,i napravit ovjektivno novinarstvo a ne ljevičare koji pišu bez mozga .

“Temelj srpskog identiteta je laž”(D.Ćosić)!

Još jedna ‘prekrsna’ saborska rasprava s ‘prekrasnim glumcima’; sve ‘junak do junaka’. Meni cijela priča oko tih ‘prepiljenih vijaka’ smrdi. Dakle, kako je već i rečeno; trebalo je pozvati policiju, napraviti ozbiljnu kriminalističku inspekciju (negdje mora bit otisaka prstiju kad se skida kotač na automobilu), i o svemu ‘ne trubiti’ dok se istraga ne završi. Ovako, ovo sve ‘smrdi do pakla’; i ako je ovo tek priča konkretnog Lekoovića, onda ja u ništa ne vjerujem. Ono što dodatno budi sumnju je orkestrirano kokodakanje antifa u Saboru. (Posebno mi je ‘drag’ drug Stazić kad kaže ”čuveni pozdrav Za dom spremni”; iako on zapravo poziva na ‘lov na vještice’.) Dan nakon komemoracije u Dobravi, već se glasaju srbokomunjare.

BRZI GONZALES:
A ja bih tražila HITNU sjednicu cijele vlade uz prisustvo policajaca iz Splita pa da OREPIĆ obznani zašto još nije otkrivena i kad će biti otkrivena svastika na Poljudu.

Maxportal/foto:facebook


Širi dalje
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


-->