OČAJNA MAJKA: “Triput ju napao, četvrti put ju je ubio!” Policija je sve znala!

veljača 23, 2017 maxportal
Share Button

SINOĆ je u Zagrebu ubijena 18-godišnja Kristina Krupljan. Osumnjičeni za ubojstvo je njen bivši dečko, 19-godišnji David Komšić, sin poznatog zagrebačkog ugostitelja.Preminula je u automobilu na parkiralištu ispred zgrade u kojoj živi.

Policija je uhitila osumnjičenog. Prema policijskom izvješću, nakon što se pobjegao s mjesta ubojstva, kasnije se sam predao policiji.


Majke ubijene tvrdi da je riječ o 19-godišnjem sinu poznatog zagrebačkog ugostitelja. Također tvrdi da je osumnjičeni u više navrata prijetio njenoj kćeri, nakon što su prije par godina prekinuli vezu. Navodno je istukao nesretnu djevojku, razbio joj auto i imao zabranu prilaska. Oduzeo joj mobitel, zbog čega je u utorak dala iskaz u DORH-u, a i majka je morala u IV. policijsku postaju.

Mladić je od ranije poznat policiji. Prošle godine autom je pregazio oca osmero djece koji je pretrčavao cestu na crveno. Za vrijeme očevida prijetio je okupljenim novinarima da će ih, ako i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

Portal Index objavio je preslik odluke kojom se osumnjičenom za ubojstvo 18-godišnje Kristine, od 2015. godine zabranjuje prilazak ubijenoj djevojci.

Njezina majka kaže kako ju je cijelo vrijeme napadao i prijetio joj, a policija nije ništa poduzimala. “Prvi put ju je istukao kod crkve, drugi put joj je uzeo mobitel, treći put joj je razbio auto. I četvrti put ju je ubio”, rekla nam je.

Kristinu je David 27. studenoga 2016. godine, doznajemo, fizički napao. Dok je vozila automobil put joj je prepriječio drugi automobil. “Poznata osoba je tada razbila vozačevo staklo te je uz pomoć još jedne osobe fizički napala”, stoji u dokumentaciji.

MP/Foto:Facebook

Komentari
Share Button