ŠEŠELJEV SIN PRIJETI NA FACEBOOKU: ‘Glavu ću ti skratiti, skupit ću 100. 000 eura’

svibanj 11, 2018 maxportal
Share Button

Nikola Šešelj, sin ratnog zločinca i čelnika srpskih radikala, Vojislava Šešelja, na Facebooku je objavio fotografiju Đorđa Žujovića iz Liberalno demokratske partije, uz prijetnju da će mu ‘skratiti glavu’.‘Ja ću ti glavu skratiti, pa makar mi to bilo posljednje u životu’, napisao je Nikola Šešelj na Facebooku. Tu je objavu kasnije izbrisao s društvene mreže, no prije brisanja nije štedio na prijetnjama, piše Blic.

‘Ako ga neko rokne prije mene, skupit ću bar jedno 100.000 eura za tog gospodina. Mrzim se pokretati zbog majmuna, a majmun se ne boji za sigurnost… Glava ti je ucijenjena, a ja sam već počeo skupljati pare’, napisao je mlađi Šešelj.

Žujović je reagirao rekavši da očekuje reakciju države, koja treba procijeniti koliko je ugrožena njegova sigurnost. Dao im je 48 sati.

‘Ako to ne učini danas do 14 sati, podnijet ću kaznenu prijavu protiv Nikole Šešelja za direktne prijetnje smrću. Riječ je o osobi koja je već uhićena zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Nisam zabrinut jer je riječ o kukavici, ali imam obitelj i prijatelje. Prijetnje su istodobno i sramotne i opasne i zato bi država morala reagirati da se to ne bi više ponavljalo’, ispričao je Žujović.

Iako je Nikola Šešelj obrisao prijeteću objavu s Facebooka nedugo nakon što ju je napisao, Žujović kaže da je sve uspio dokumentirati i fotografirati dok je još bilo objavljeno, pa dokazi postoje.

MP/Foto:facebook
 

Komentari
Share Button