Uhićena još trojica mladića: Šunjerga nije bio sam kad je ubio majku!

ožujak 27, 2017 maxportal
Share Button

Nakon što je jučer u Tribunju uhićen Tin Šunjerga koji se sumnjiči za ubojstvo vlastitih roditelja, oca Marina i majke Silve, policija je priopćila kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom za dva kaznena djela teškog ubojstva.“Provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom 17-godišnjakom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela – izvijestila je policija.

ŠibenikIN piše kako 19-godišnjak nije bio sam kada je u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku. S njim je  bio još jedan mladić koji je jučer također uhićen. Druga dvojica mladića znala su za ubojstvo jer im se Šunjerga svim povjerio kasnije kada su zajedno pili po kafićima u Vodicama.

Šunjerga je prvo oko 16 sati ubio majku, a dva sata kasnije i oca. Kasnije su bili na rođendanskoj zabavi u jednoj privatnoj kući u vodičkom zaleđu gdje je bilo dvadesetak osoba. Na toj zabavi bila su dva mladića kojima je Šunjerga rekao što je učinio, ali oni to nisu prijavili policiji.

Foto:facebookKomentari
Share Button