JAVIO SE OTAC DJEVOJKE KOJU TRAŽI CIJELA HRVATSKA: ‘Moja kći se nije sunčala gola, susjed nije dobro gledao’

svibanj 12, 2018 maxportal
Share ButtonNakon što se jedan Osječanin naljutio kad je vidio susjedu koja se na svom balkonu sunčala bez odjeće, pisali smo o mogućim novčanim kaznama predviđenima za takvo ponašanje, koje spada pod ‘kršenje javnog reda i mira’.

‘Nikad joj ne bi palo na pamet takvo što’

Naime, zakon za takvo što predviđa novčanu kaznu do 750 kuna, a na Facebooku se tvrtka Pipi oglasila napisavši da će oni pokriti troškove kazne umjesto djevojke koja se na balkonu sunčala gola.

Radi se o 22-godišnjakinji iz Osijeka, a njezin je otac za Glas Slavonije rekao da još nije dobila nikakvu kaznu, iako se već puno puta sunčala na balkonu.

‘Gospodin koji vas je obavijestio nije dobro gledao, jer moja kći je bila u toplesu, ali nikada se nije sunčala potpuno gola’, kaže njezin otac i ističe da joj nikad ne bi palo na pamet sunčati se potpuno gola, upravo zato što se oko njihove zgrade nalazi puno drugih zgrada s balkonima i prozorima s kojih ju svi mogu vidjeti.

‘Mogao je barem otkriti svoj identitet’

Otac je dodao i da je, nakon objave fotografije i članaka o tome kako se njegova kći sunča na balkonu bez odjeće pročitao mnogo komentara koji joj daju podršku, a za susjeda kojem to smeta ima jednu poruku:

‘Gospodin kojemu smeta moja kći mogao je bar otkriti svoj identitet. Ovako se skriva i dobro je da je većina komentara na strani moje kćeri’, rekao je za Glas Slavonije i dodao da se vjerojatno radi o članu obitelji koja stanuje preko puta.

Megy M. /foto:pxll

Komentari
Share Button