UŽAS U SRBIJI: Grobari izboli trojicu navijača iz Moskve, mediji optužili Albance

ožujak 26, 2017 maxportal
Share Button

Trojica navijača Spartaka iz Moskve izbodeni su noževima nakon utakmice koju je njihov klub igrao sa Crvenom zvezdom na Marakani u Beogradu. Ruska novinska agencija TASS javlja da se jedan od stradalih nalazi u teškom stanju te dodaje da su ozlijeđeni navijači rođeni između 1988. i 1991. godine.Napad se dogodio ulici Kralja Milana u blizini Beograđanke, a ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu. Prema izjavama svjedoka, navijači su napadnuti jer su na sebi imali crveno-bijela obilježja. Prema trenutnim informacijama, napad je izveden hladnim oružjem – nožem.

Prema riječima svjedoka, grupa ruskih i srpskih navijača napadnuta je poslije utakmice koja je odigrana na stadionu Rajko Mitić. Dopisnik Tasa javlja i da je u bolnici dobio službenu potvrdu da su dva navijača Spartaka primljena da bi im se ukazala pomoć, dok iz policijske postaje Vračar nisu davali nikakve informacije pozivajući se na “službenu tajnu”, iako su svjedoci potvrdili da su dva napadača privedena .

 

Jedna djevojka se sinoć požalila policiji da su je kamenovali navijači s obilježjima Crvene zvezde, javlja Tass.

Uoči prijateljske utakmice, navijači Crvene zvezde i moskovskog Spartaka zajedno su prošetali beogradskim ulicama. Nekoliko stotina navijača je zajedno pješačilo uz veliki broj srpskih i ruskih zastava s natpisima “Iste boje, ista vjera”.

 

Naknadno je u ruskim medijima objavljena sumnja da su ruske navijače u Beogradu napali Albanci.Komentari
Share Button