IZBACIO GA IZ RINGA: Kad Srbin brutalno izgubi ZG. mediji ga proglase Hrvatom

srpanj 2, 2017 maxportal
Share Button

Bugarski borac Tervel Pulev u drugoj rundi snažnim je udarcem doslovno izbacio iz ringa bh. boksača Dražena Janjanina. Hitna pomoć ukazana mu je odmah pored ringa, a nije mogao doći na proglašenje pobjednika.Vidjeli smo mnoštvo impresivnih nokauta i atraktivnih poteza u raznim borilačkim sportovima, ali potez koji stiže s boksačkog okršaja Tervela Puleva i borca iz Prijedora Dražena Janjanina kandidira za najspektakularniji nokaut cijele godine.

Pulev  je u drugoj rundi snažnim je udarcem doslovno izbacio Janjanina iz ringa. Janjaninu je ozbiljno uzdrman, sudac u ringu odmah je pozvao liječnike, medicinska pomoć ukazana mu je odmah pored ringa, a nije mogao doći na proglašenje pobjednika.

Tervel Pulev je osvajač brončane medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i brat slavnijeg Kubrata Puleva, Pulevu je to bila četvrta pobjeda u isto toliko profesionalnih nastupa, a snimku meča objavio je na svom Facebook profilu.

Iako je većina hrvatskim medija objavila da je Janjanin hrvatski boksač riječ je o borcu iz susjedne države.

Janjanin je boksač porijeklom iz Prijedora u Republici i nastupa pod zastavom Bosne i Hercegovine. U karijeri je do ove borbe imao 32 meča, ostvario 17 pobjeda i 15 poraza. Ovo mu je 16. poraz.

Tu informaciju nije teško provjeriti pa tim više čude naslovi “Hrvatski boksač ‘popio’ nokaut godine: Bugarski ga borac jednim udarcem izbacio izvan ringa” (Index) ili “Hrvat pretrpio nokaut godine: Suparnik ga udarcem izbacio iz ringa!” (Vecernji list).

I na videu koji je objavljen na  službenom kanalu bugarskog boksača, ( i na tv postajama)  piše da je ‘Tervel Pulev u Berlinu iz ringa izbacio bosanskog suparnika’.

 Komentari
Share Button